Crna hronika

Podgorica: Učenica OŠ "Pavle Rovinski" prijavila pedofila

Na skretanju kod Osnovne škole "Pavle Rovinski" djeca su primijetila izvjesnu osobu na biciklu koja zastaje kod škole i djeci pokazuje polni organ. Kako saznaje portal Dan, po opisu djece riječ o ćelavom muškarcu, koji je na sebi imao bijelu majicu i crveni šorc. 

Podgorica: Učenica OŠ "Pavle Rovinski" prijavila pedofila Foto: Media Biro
DanIzvor

Direktorica Osnovne škole "Pavle Rovinski" Nataša Popović je u izjavi za portal Dan kazala da je upoznata sa slučajem i da je o svemu obavijestila Upravu policije.

„Učenica naše škole juče, u 12:20, obavijestila nas je da je na skretanju kod škole uočila muškarca na biciklu koji je na sebi imao bijelu majicu i crveni šorc. Prema riječima djevojčice, osoba je zastala na biciklu i pokazala polni organ. Uprava škole je odmah nakon toga kontaktirala Upravu policije, koja je odmah po prijavi preduzela neophodne mjere i radnje“, kazala je Popović.

Direktorica škole je dodala da nakon pritužbe učenice nije bilo više prijava.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.