Crna hronika

Službenici Uprave policije izvršili pregled prostorija

U toku izviđaj povodom događaja na sjednici Skupštine opštine Ulcinj

Osnovno državno tužiilaštvo (ODT) u Ulcinju saopštilo je da je u toku izviđaj povodom incidenta na sjednici Skupštine opštine. Iz ODT-a su kazali da prilikom pregleda nijesu pronađeni tragovi koji ukazuju da je kritičnom prilikom korišćen suzavac.

U toku izviđaj povodom događaja na sjednici Skupštine opštine Ulcinj Foto: Selver Vuković/TVCG
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, sinoćnju sjednicu ulcinjskog parlamenta obilježio je incident, kada je ispred sale bačenm kako se sumnjalo, suzavac. Policija je nakon toga stigla u Opštinu i nije dozvolila ulazak nikom osim odbornicima. Pojedincima je ukazana hitna medicinska pomoć. U jednom trenutku zgrada je ostala u mraku zbog oštećenja dalekovoda, pa je sjednica prekinuta.

„ Po nalogu dežurnog tužioca službenici Uprave policije su izvršili pregled prostorija u kojoj se održavala sjednica. Prilikom pregleda nisu pronađeni tragovi koji ukazuju da je kritičnom prilikom korišćen suzavac. Utvrđuje se da li je korišćeno neko drugo hemijsko sredstvo“, navodi se u saopštenju ODT-a.

Službenici policije prikupljaju obavještenja od lica koja su bila prisutna sjednici kao i od drugih građana.

„Izuzet je video materijal koji je zabilježen tokom sjednice i vrši se pregled tog materijala. Policija u saradnji sa tužiocem preduzima i druge radnje o kojima će javnost biti obavještena“, kazali su iz ODT-a.

Nimanbegu na čelu opštine Ulcinj
3
Nimanbegu na čelu opštine Ulcinj
30.05.2024 06:18
 
Eraković: Ovo su opasne stvari, za ovo i nadležni moraju snositi odgovornost; Vuković-Kuč: Tirjanija nema granice
5
Eraković: Ovo su opasne stvari, za ovo i nadležni moraju…
29.05.2024 22:49

 

Portal Analitika