Podgorica

"Okupio se veliki broj djece"

U susret velikom maratonu: Milennium Run danas okupio brojne mališane u trci od 200 do 800 metara

U susret velikom maratonu koji će se održati sjutra, u okviru Podgorica Milennium Run – a, danas je organizovana dječja trka. Brojni mališani različitih uzrastaokupili su se kod mosta Milenium u pratnji svojih roditelja. Distanca od 200 do 800 metara okupila je male trkače, raspoložene da se oprobaju i u ovoj disciplini. Trka je namjenjena djeci uzrasta od 3 do 14 godina, a za njih su obezbjeđenje diplome, kao i brojni suveniri.

U susret velikom maratonu: Milennium Run danas okupio brojne mališane u trci od 200 do 800 metara Foto: Mediabiro
MediabiroIzvor

Voditelj programa, neko ko je nezaobilazan kad su dječji događaji i manifestacije u pitanju, Žarko Žabac kazao je da je jako bitno djecu usmjeriti ka sportskim aktivnostima još od malih nogu. Pohvalio je organizaciju događaju i kazao da je Podgorica još jednom pokazala sportski duh i zajedništvo.

“Činjenica da je ovaj sportski događaj okupio ovoliki broj djece, u meni budi zadovoljstvo pogotovo kad vidim njihovu želju da istrče cijeli krug i tako dođu do cilja”.

Žarko je poručio da su za djecu jako značajne aktivnosti koje se održavaju na otvorenom, u prirodi.

“Danas je prelijep dan vikenda, i ovo je jedna dobra poruka djeci da ove ulice mogu da koriste i za sebe, i da one jednim dijelom pripadaju njima”, poručio je on.

Hana, jedna od učesnica, kazala je agenciji Media Biro da je ovo prvi put da učestvuje na maratonu.

“Jako ja zabavno, i meni je najbitnije da sam ovdje sa svojim prijateljima, i da se lijepo provodim”, rekla je ona.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.