Region/Svijet

Osumnjičeni za desetine pljački

U Španiji pala međunarodna banda džeparoša, među njima i žena iz BiH

Španska Nacionlna policija uhapsila je međunarodnu bandu džeparoša na aerodromu “Palma Son Sant Joan Airport” u poznatom ljetovalištu Palma de Majorka, među kojima je bila i žena iz Bosne i Hercegovine.

U Španiji pala međunarodna banda džeparoša, među njima i žena iz BiH Foto: Screenshot La Policia Nacional
NezavisneIzvor

Kako prenose španski mediji, troje džeparoša, dvoje iz Argentine i jedna iz BiH, su odgovorni za desetine pljački na ovom aerodromu samo tokom proteklog mjeseca.

U saopštenju španske policije stoji da su uhapšeni 67-godišnji Argentinac, 57-godišnja Argentinka i 47-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine. Njihove mete su uglavnom bili stariji turisti, koji su organizovanim turama dolazili u ovaj dio Španije. Bili su toliko spremni da su u skoro svim pljačkama uzeli novčanik žrtvi, izvadili novac, a zatim neprimjetno vratili novčanik.

Inače, ovo nije prvi put da hapse ovaj trojac. Prošlog juna žena iz BiH je uhapšena na istom aerodromu, ali su “operisali” i na drugim aerodromima. Kako prenose španski mediji, Argentinac ima zabranu prilaska aerodromu u Alikanteu, gdje je izveo brojne pljačke.

O kakvim kriminalcima se radi svjedoči i podatak da njih troje zajedno imaju preko 80 hapšenja. Policija je već zatražila da im se zabrani povratak na Majorku što je trenutno regulisano zabranom prilaska.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.