Abiznis

U saradnji sa Hipotekarnom bankom svim studentima UCG biće olakšana potraga za poslom

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji od strane rektora Univerziteta Crne Gore Vladimira Božovića i glavnog izvršnog direktora Hipotekarne banke Esada Zaimovića, studentima Univerziteta Crne Gore će se omogućiti da naredne tri godine besplatno koriste platformu Jobiri i na taj način spremni uđu u fazu svog života koja obuhvata traženje posla i razvoj karijere.

U saradnji sa Hipotekarnom bankom svim studentima UCG biće olakšana potraga za poslom Foto: Foto: UCG
Portal AnalitikaIzvor

Božović se zahvalio predstavnicima Hipotekarne banke na izuzetnom poklonu koji će studentima Univerziteta Crne Gore, nakon završenih studija, omogućiti pripreme za tržište rada na što kvalitetniji način.

„To pokazuje, prije svega, društvenu odgovornost Hipotekarne banke, u smislu da brine o onoj populaciji koja nam je zaista najvrjednija u društvu i koja će nakon formalno stečenog znanja na Univerzitetu, o čemu Univerzitet i te kako brine, steći određene vještine i sposobnosti kako bi se nosili sa svim izazovima koji postoje na sve zahtjevnijem tržištu rada“, kazao je on.

Rektor je ocijenio da je ovo značajan iskorak za Univerzitet, te prirodna nadogranja onoga što Univerzitet radi i dodao davjeruje da će biti od izuzetne koristi studentima Univerziteta Crne Gore kojima će se omogućiti lakša i jednostavnija prohodnost ka nekim drugim poslovima za koje se nada da će ih biti što više.

„Hvala još jednom predstavnicima Hipotekarne banke, zaista smatram da je ovo model uspješne saradnje, a oni su pioniri u ovom segmentu, što bi trebalo da bude otvoren poziv i podsticaj svim ostalima da se na neki način uključe. Vrijedno je pomagati Univerzitetu, jer Univerzitet će to sigurno vratiti ovom društvu i svim subjektima koji to čine“, zaključio je Božović.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.