Od 15. do 19. maja

U najjačem sastavu: Powerlifting reprezentacija Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Češkoj

Tim Crne Gore čine: Jasmin Kočan, Ana Božović i Nikola Lazović - koji će se takmičiti u kategoriji mastersa odnosno veterana, dok će se Marko Varagić, Dražen Filipović i Đorđe Miljenović nadmetati u kategoriji seniora

U najjačem sastavu: Powerlifting reprezentacija Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Češkoj Foto: Powerlifting Savez CG
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentacija Crne Gore u powerliftingu učestvuje na Evropskom prvenstvu koje se održava od 15. do 19. maja u Trutnovu u Češkoj.

Tim Crne Gore čine: Jasmin Kočan, Ana Božović i Nikola Lazović - koji će se takmičiti u kategoriji mastersa odnosno veterana, dok će se Marko Varagić, Dražen Filipović i Đorđe Miljenović nadmetati u kategoriji seniora.

Kako ističu iz Powerlifting saveza Crne Gore, to je jedan od tri najznačajnija turnira koji se organizuju ove godine. Pored naše reprezentacije učestvuje i reprezentacija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Francuske, Finske, Velike Britanije, Italije..

Kako dodaju, reprezentacija Crne Gore učestvuje u najjačem sastavu i broji šest takmičara. Svaki učesnik je morao da ostvari potrebnu normu kako bi se plasirao na turniru.

Powerlifting savez Crne Gore ovo takmičenje smatra i pripremnim turnirom za međunarodna takmičenja u powerliftingu koja slijede u narednom periodu, a to su Svjetsko prvenstvo u Slovačkoj i nakon toga Svjetski kup u Poljskoj.

Portal Analitika