Ostalo

U Baru obilježili Evropsku nedjelju sporta

Opština Bar obilježila je Evropsku nedjelju sporta 2023.

U Baru obilježili Evropsku nedjelju sporta Foto: Opština Bar
Portal AnalitikaIzvor

Organizovan je sportski događaj koji je okupio djecu i mlade različitih uzrasta, ali i brojne sportske rekreativce, afirmisane sportiste, kao i sportske veterane, a sve u cilju ukazivanja na značaj bavljenja sportom.

U sportskoj dvorani „Topolica“ članovi sportsko-rekreativnog društva „Živimo zdravo Bar“, pripadnici RE populacije, sportsko-rekreativnog društva OSI „Bar“, učenici barskih osnovnih i srednjih škola, društvo za sportsku rekreaciju „Prijatelji“ i Udruženje paraplegičara Bar timski su uzeli učešće u raznim sportskim i rekreativnim aktivnostima, a na taj način dali i značajan doprinos promociji osnovnih ideja ove manifestacije – fizičke aktivnosti i zdravih stilova života.

Manifestaciju je posjetio sekretar Sekretarijata za sport i mlade Opštine Bar Goran Simić, koji je pozdravio učesnike i istakao da Opština Bar u saradnji sa Sekretarijatom za sport i mlade, sportskim klubovima, djecom i rekreativcima u kontinuitetu od 2019. godine organizuje proslavu „Evropske nedjelje sporta“, što je još jedna potvrda da je Bar s razlogom prepoznat kao grad sporta i grad koji baštini sportske vrijednosti.

“Ovogodišnje izdanje organizovano je pod prigodnim sloganom „Svi za sport, sport za sve“ u kojem su sadržane sve poruke timske igre i sporta u cjelini”, istakli su iz Opštine Bar.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.