Turizam

Fokus na novogodišnjim programima

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Novom Sadu

Vjerujemo da ćemo na ovaj način da privučemo goste iz Srbije da i ove godine posjete Crnu Goru i budu među najbrojnijima, izjavila je portparolka NTO CG, Milena Vujović

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Novom Sadu Foto: NTO
Portal AnalitikaIzvor

U susret predstojećoj zimskoj sezoni, danas je u Novom Sadu zvanično otvoren 54. Međunarodni sajam turizma. Regija-partner Sajma turizma je Boka Kotorska, dok će Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) uz podršku Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama, narednih dana predstavljati turističku ponudu naše zemlje na jednom od najvažnijih regionalnih promotivnih događaja u godini.

„Ove godine nam je fokus na odličnim novogodišnjim programima, tako da su lokalne turističke organizacije pripremile fenomenalne programe od Herceg Novog do Ulcinja. Naravno, tu su i drugi gradovi i brojne manifestacije. Pored toga, fokus je na skijalištima koji imaju odličnu ponudu i konkurentne cijene u odnosu na region. Vjerujemo da ćemo na ovaj način da privučemo goste iz Srbije da i ove godine posjete Crnu Goru i budu među najbrojnijima“, izjavila je portparolka NTO CG, Milena Vujović.

Turistička organizacija Herceg Novi, zajedno sa Turističkom organizacijom Tivat i Turističkom organizacijom Kotor, kao partner sajma pripremila je bogatu novogodišnju i zimsku ponudu.

„Počinjemo sa programom 30. decembra, kada je na repertoaru proslava dječje Nove godine, uz bogat i interesantan program za najmlađe. Uveče, 31. decembra kao predgrupa Bijelom dugmetu nastupa pop-rok sastav Ničim izazvan, a nakon toga Goran Bregović, Alena i Tifa, i Orkestar za svadbe i sahrane. Kompletan spektakl koji će sigurno ostaviti odličan utisak“, najavila je predstavnica TO Herceg Novi, Natalija Terzić.

Godinama unazad, Turistička organizacija Bar tradiconalno učestvuje na sajmu turizma u Novom Sadu.

„Na naše veliko zadovoljstvo, ove godine vlada veliko interesovanje posjetilaca. Najviše ih zanima ponuda destinacije, turističke privrede, cijene u privatnom i hotelskom smještaju, kao i sedmodnevni novogodišnji program. U toku programa nastupiće 26 izvođača, a Novu godinu ćemo dočekati uz Lepu Brenu“, zaključila je portparolka TO Bar, Jovana Nenezić.

Portal Analitika