Turizam

Turistička organizacija Prijestonice otvorila info punkt na Njegušima

"Otvaranjem info punkta na Njegušima ostvariće se bolja komunikacija sa individualnim turistima i manjim grupama koje posjećuju ovaj značajan turistički lokalitet. Prezentacija turističke ponude Njeguša i Cetinja, sa akcentom na kulturno-istorijske znamenitosti, gastronomiju, manifestacije, prirodne ljepote i druge atrakcije, jedan su od prioritetnih ciljeva info punkta na Njegušima", ističu u saopštenju

Turistička organizacija Prijestonice otvorila info punkt na Njegušima Foto: Turistička Organizacija Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje otvorila je info punkt na Njegušima.

Kako ističu u saopštenju, radno vrijeme novog info punkta je svakim danom od 08 do 16h. Svi posjetioci će moći da dobiju servisne i druge korisne informacije o turističkoj ponudi Prijestonice Cetinja i Njeguša, besplatan promotivni materijal, turističke mape, brošure, kataloge na engleskom i crnogorskom jeziku.

Kako ističu, to je prvi turistički info punkt koji je Turistička organizacija Prijestonice Cetinje otvorila van urbanog gradskog područja.

"Otvaranjem info punkta na Njegušima ostvariće se bolja komunikacija sa individualnim turistima i manjim grupama koje posjećuju ovaj značajan turistički lokalitet. Prezentacija turističke ponude Njeguša i Cetinja, sa akcentom na kulturno-istorijske znamenitosti, gastronomiju, manifestacije, prirodne ljepote i druge atrakcije, jedan su od prioritetnih ciljeva info punkta na Njegušima", dodali su u saopštenju.

Direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje, Nikola Jablan, izrazio je veliko zadovoljstvo što je ovaj projekat uspješno realizovan, te naglasio da sada imamo moderan i funkcionalan objekat za predstavljanje turističke ponude Njeguša i Cetinja čiji je glavni cilj promocija i bolja informisanost turista.

Takođe se zahvalio svim partnerima i kolegama koji su doprinijeli da zajedničkim radom, trudom i posvećenošću omogućimo da se na ovom turističkom lokalitetu otvori info punkt koji će doprinijeti još većem broju posjetilaca i dodatnom razvoju turizma.


Portal Analitika