Crna hronika

Tivat: Uhapšen vozač koji je pod dejstvom narkotika preticao kolonu vozila, kod njega pronađen kokain

Priveden sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura

Tivat: Uhapšen vozač koji je pod dejstvom narkotika preticao kolonu vozila, kod njega pronađen kokain Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su juče, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, u mjestu Markuševina, zaustavili i kontrolisali V. K., lice interesantno za službu.

Kako je saopšteno iz UP, šrilikom kontrole V.K. i vozila pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain. 

Tužilac koji je, kako dodaju, upoznat sa događajem izjasnio se da se u radnjama V.K. ne stiču elementi bića krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te je V.K. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Osim toga, ovo lice je testirano na prisustvo psihoaktivnih supstanci, te je utvrđeno prisustvo kokaina u njegovom organizmu. 

"Dakle, protiv njega su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima - upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i preticanje kolone vozila. V.K. je priveden sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura", navode iz UP.

Portal Analitika