Show biz

Tina Tarner u Crnoj Gori, sinoć večerala na terasi hotela Forza Mare u Dobroti!

Izvor

Tina je juče kasno popodne napustila Dubrovnik, jer je tamo, kako je kazao izvor Portala Analitika, bila bukvalno opsjednuta paparazima i njenim obožavateljima.

„Tina je sinoć u punom miru večerala sa prijateljima na terasi poznatog hotela Forza Mare u Dobroti kod Kotora. Bila je oduševljena da može sjedjeti na hotelskoj terasi, a da je pritom niko ne uznemirava. Restoranska terasa je inače bila puna, ali niko nije nijednim gestom uznemirio privatnost čuvene rokerske dive“, kaže ovaj izvor.

Tina je izrazila želju da obiđe ovih dana cijelo Crnogorsko primorje.

Sagovornik Portala Analitika ističe da je za zvijezde ovakvog svjetskog kalibra od izuzetne važnosti za odabir neke destinacije – mogućnost mirnog i neometanog boravka, bez previše publiciteta.

U kotorskom hotelu nedavno je boravio legendarni bivši trener Barselone Pep Gvardiola, a nakon njega i direktor omladinske škole čuvenog Ajaksa Ronald De Bur

Ranije ovog ljeta Forca Mare je ugostio i porodicu meksičkog multimilijardera Carlos Slima

Prošle godine su ovdje odsjedale i poznate ličnosti kao što su Beyonce i Jay Z, Roberto Cavali i familija Nathaniel Rothschild.

forzaok
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.