Abiznis

Telenor nagrađuje osvajače medalja na Olimpijadi

Izvor

Telenor, kao generalni sponzor COK-a, podržava vrhunske crnogorske sportiste kako bi svojim zalaganjem i rezultatima na pravi način predstavili Crnu Goru na najvećoj i najznačajnijoj sportskoj manifestaciji, na Olimpijskim igrama.

Pored podrške COK-u, kao generalni sponzor, i nagrada za 40 korisnika koji su bodrili naše sportiste u Londonu, Telenor će posebno nagraditi crnogorske sportiste koji će sa Olimpijade donijeti neku od medalja. Novčana nagrada crnogorskim sportistima će biti uručena po povratku sa Olimpijade.

Podsjećamo da je u prethodnom periodu, Telenor aktivno podsticao i ohrabrivao sportski duh, i razvoj sporta u Crnoj Gori. Tako su crnogorski olimpijci Slađana Perunović, Boško Drašković, Nikola Šaranović, Nikola Janović i Vjekoslav Pasković i Srđan Mrvaljević zajedno sa učesnicima show-a Let ka zvijezdama posjetili četiri crnogorska grada u okviru Olimpijskog karavana tokom juna mjeseca.

Sportisti su potpisivali majice i dresove zainteresovanima, kao i pobjednicima sportskih aktivnosti koje su organizovane kao sastavni dio Olimpijskog karavana.

Portal Analitika