Društvo

Telenor korisnici se vratili sa Olimpijade

Izvor

Telenor korisnici, njih 40, vratili su se iz Londona gdje su bodrili naše Olimpijce na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Korisnici su istakli zadovoljstvo kako samom organizacijom tako i opštim utiskom boravka u Londonu. Pored odlaska na sportske terene, za korisnike je organizovan obilazak i razgledanje kulturnih znamenitosti u Londonu.

Korisnici su otputovali u London zahvaljujući velikoj nagradnoj igri koja je organizovana u periodu novembar 2011 - april 2012. za Telenor pripejd i postpejd korisnike.

Telenor, kao generalni sponzor COK-a, podržava vrhunske crnogorske sportiste kako bi svojim zalaganjem i rezultatima na pravi način predstavili Crnu Goru na najvećoj i najznačajnijoj sportskoj manifestaciji, na Olimpijskim igrama. Pored podrške COK-u, kao generalni sponzor, i nagrada za korisnike, Telenor će posebno nagraditi crnogorske sportiste koji nas obraduju olimpijskom medaljom.

U prethodnom periodu, Telenor je aktivno podsticao i ohrabrivao sportski duh, i razvoj sporta u Crnoj Gori. Tako su crnogorski olimpijci Slađana Perunović, Boško Drašković, Nikola Šaranović, Nikola Janović i Vjekoslav Pasković i Srđan Mrvaljević zajedno sa učesnicima show-a Let ka zvijezdama posjetili četiri crnogorska grada u okviru Olimpijskog karavana tokom juna mjeseca. Sportisti su potpisivali majice i dresove zainteresovanima, kao i pobjednicima sportskih aktivnosti koje su organizovane kao sastavni dio Olimpijskog karavana.

Portal Analitika