Marketing

Telekom: Za manje od dva mjeseca 10.000 korisnika MagentaTV

MagentaTV, napredna TV platforma Crnogorskog Telekoma, dobila je desethiljaditog korisnika, saopštili su iz ove kompanije. 

Telekom: Za manje od dva mjeseca 10.000 korisnika MagentaTV Foto: Telekom
Portal AnalitikaIzvor

Telekom je MagentaTV lansirao u septembru ove godine, i za manje od dva mjeseca privukao 10.000 korisnika da pređu na platformu koja u portfoliju usluga Telekoma nakon deceniju i po mijenja Extra TV. 

„Izuzetno nam je drago što smo za tako kratko vrijeme u deset hiljada domaćinstava donijeli bolji kvalitet slike, smart TV funkcionalnosti, vrhunske mobilne aplikacije i sveukupno boje korisničko iskustvo, što povrđuje i ogromno interesovanje korisnika“, kazao je Marjan Popović, menadžer službe za multimedijalne sadržaje u Crnogorskom Telekomu.

MagentaTV je na tržište donijela brojne novitete koji uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad na svim kanalima, zatim preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, i gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u). 

Osim toga, MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije, a televizijski program osim preko MagentaTV box-a možete gledati i na MagentaTV aplikaciji za mobilni telefon ili tablet, i preko sajta www.magentatv.me 

„Uz MagentaTV sem gledanja televizije, možete gledati YouTube, instalirati aplikacije i video igre, prebaciti sliku sa telefona ili računara, i imate mnoge druge mogućnosti koje korisnici tek otkrivaju. Tek smo na počektu puta nove MagentaTV platforme, pa korisnike u narednom periodu očekuju nove funkcionanosti i prijatna iznenađenja“, istakla je Jelena Banović, menadžer MagentaTV projekta. 

Instalacija MagentaTV je veoma jednostavna i traje samo nekoliko minuta, a da se prijavite za prelazak na ovu platformu, ili da odaberete neki od paketa iz ponude Telekoma, posjetite stranicu https://telekom.me/privatni-korisnici/magentatv

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.