Abiznis

Telekom: Optika do kuće

Izvor

Menadžer za tehnološke servise, Dušan Banović, kazao je da Telekom nastavlja sa tim projektom i da su osim građana Podgorice, optički priključak ovih dana dobili i stanovnici Bara, Budve i Herceg Novog. „Stanovnici određenih zona ta tri grada među prvima u Crnoj Gori u svom stanu mogu imati telefonske, internet i TV servise preko optičkog priključka. Na taj način im se pruža jedinstvena priliku da imaju najsavremenije i najkvalitetnije Tripl plej /Triple-play/ usluge“, rekao je Banović na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da Optika do kuće omogućava krajnjim korisnicima velike brzine prenosa od 50 i više megabita u sekundi, kao i mogućnosti za gledanje HD /High definition/ sadržaja na više TV prijemnika u kući.

Veća brzina prenosa za istu cijenu : Crnogorski Telekom je od danas omogućio svim postojećim i novim korisnicima ADSL internet paketa (rezidencijalni i biznis), veće brzine prenosa, za istu cijenu. Povećane su brzine i za dolazni i odlazni saobraćaj (download i upload). Novu ponudu i sadržaje namijenjene korisnicima predstavila je na današnjoj konferenciji za medije Gordana Spahić, menadžer Marketingu Crnogorskog Telekoma.

 Novi EXTRA TRIO paket :Postojeća “triple play” ponuda (fiksna telefonija, internet i Extra TV), od danas je proširena za novi EXTRA TRIO paket - Extra Trio Flat 5.

Ovaj paket sastoji se od Extra TV Start paketa (57 kanala), Komfor+ paketa (neograničeni razgovori u T-Com mreži u Crnoj Gori i 100 minuta razgovora prema fiksnoj mreži Srbije) i ADSL Fl@T 5 paketa (5 Mbps/512 kbps). Cijena Extra Trio Flat 5 paketa iznosi 45 eura, što je 10 eura jeftinije nego kad bi korisnik uzeo ove tri usluge pojedinačno. 

Novina je od danas i to da postojeći Extra Trio Flat paket mijenja naziv u Extra Trio Flat 2, uz udvostručenu brzinu ADSL-a (1 Mbps/256 kbps  na 2 Mbps/ 256 kbps). Cijena paketa ostaje ista. Extra Trio Mini paket ostaje isti.

HD kamere na 18 mjesečnih rata : Svi novi korisnici korisnici nekog od Extra Trio paketa, kao i postojeći Extra Trio korisnici koji pređu na veći paket, imaju od danas mogućnost kupovine HD kamere (DIGITAL VIDEO CAMERA CAMILEO S20 -TOSHIBA) po povoljnim uslovima - na 18 rata (5.5 eura mjesečno) ili plaćanje odjednom (89 eura). Uz kameru korisnici dobijaju i SD memorijsku karticu od 2GB (kartica je uključena u cijenu uređaja).

 

Portal Analitika