Abiznis

Telekom: Nove povoljnosti za pozive ka inostranstvu

Izvor

Pozivi ka SAD i Kanadi od sjutra će imati istu cijenu kao pozivi u Crnoj Gori - 10 centi po minuti za korisnike fiksne telefonije i postpejd mobilne korisnike, i 12 centi po minuti za pripejd korisnike.

Ta cijena važi i za pozive ka mobilnim i fiksnim brojevima. To praktično znači da korisnik mobilnog telefona po cijeni od 10 centi/minut poziva i mobilne i fiksne brojeve u SAD i Kanadi.

Za korisnike fiksne telefonije pripremljena je nova ponuda, koja obuhvata devet paketa za pozive ka Srbiji, Zoni I (region) i Zoni II (Evropa). Paketi uključuju definisani broj minuta po određenoj cijeni. Primjera radi, ako je korisnik odabrao opciju Srbija – 50, za dodatnih pet eura mjesečne pretplate, dobija 50 minuta za razgovore ka fiksnim brojevima u Srbiji. Minuti u okviru ovih paketa važe samo za pozive ka fiksnim brojevima telefona u inostranstvu. Ako korisnik aktivira ponudu za Srbiju, minuti ne važe za internacionalnu zonu 1 (kao ni obratno), iako paketi uključuju isti broj minuta.

Za korisnike mobilne telefonije (postpejd i pripejd), pripremljena je opcija "5 plus 5", koju mogu aktivirati na super meniju, pozivom na *111#. Nakon ept potrošenih minuta za pozive ka internacionalnoj zoni 1 i 2, sljedećih pet minuta razgovora ka tim zonama je besplatno. Ponuda ne uključije Srbiju. Minuti se odnose na pozive i ka fiksnim i ka mobilnim brojevima u inostranstvu.

Više o ponudi možete naći na sajtu Crnogorskog Telekoma www.telekom.me.

Portal Analitika