Abiznis

T-mobile: Novi USB modem za internet 19 eura

Izvor

 Od sjutra korisnici mogu USB modem za mobilni internet kupiti za 19 eura, 10 eura jeftinije u odnosu na standardnu ponudu. Osim znatno jeftinijeg modema, u cijenu od 19 eura je uključena i DATA kartica od 500 MB, što je deset puta veći protok podataka u odnosu na standardnu ponudu. U cijenu je uračunat PDV.

 Korisnik dopunjava svoj pripejd račun za Mobilni internet standardnim T-Mobile vaučerima: za vaučer od 5 eura korisnik dobija 50MB, vaučer od 10 eura donosi 250MB, a vaučer od 20 eura 2 GB. Period važenja dopunjenih MB ostaje isti, tri mjeseca.

Promotivna ponuda važi do 15. Avgusta.

 Usluga Mobilni internet namijenjena je korisnicima koji žele da u svakom trenutku, gdje god se nalazili, koriste prednosti brzog interneta. Mobilni internet karakteriše  velika brzina prenosa podataka i visok nivo sigurnosti i kvaliteta, a korisnici mogu pristupati raznim sadržajima na Internetu, slati i primati mejlove, i sigurno pristupati korporativnoj mreži. Zbog svega toga, ovaj servis rado koristi sve veći broj crnogorskih građana, kako u poslovne, tako i u private svrhe.  

Portal Analitika