Društvo

Supruga premijera otvorila diplomatski Božićni bazar

Supruga predsjednika Vlade Crne Gore Jasminka Krivokapić otvorila je danas 13. Međunarodni humanitarni diplomatski Božićni bazar, koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

Supruga premijera otvorila diplomatski Božićni bazar Foto: gov.me
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je izrazila zahvalnost Međunarodnom klubu žena, ambasadama u Crnoj Gori, kao i svim privrednicima, humanistima i volonterima koji su uzeli učešće u akciji koja ima za cilj da nas još jače poveže, kako bi u prijateljskom savezništvu i u budućnosti činili dobra djela koja ne poznaju granice, saopšteno je iz Kabineta premijera.

"Veliki ljudi čine velika djela, a ta djela ostaju zauvijek upamćena i kroz njih žive. U ovo teško vrijeme, kada smo svi pogođeni pandemijom, Međunarodni klub žena je, uz pomoć ambasada, još jednom pokazao svoju humanost i pomaže onima kojima je to najpotrebnije", kazala je Krivokapić.

Ona je tokom govora zamolila sve prisutne da minutom ćutanja odaju poštu preminulima od posljedica koronavirusa.

"Neka najradosni hrišćanski praznik rođenja Isusa Hrista, ispuni nasa srca ljubavlju, duh spokojem, a tijelo zdravljem. Hvala vam svima još jednom, što ste se odazvali u ovolikom broju. Nadam se da ćemo se češće sjećati onih kojima je to najpotrebnije. Neka ova manifestacija bude početak svih naših dobrih djela, neka osvijesti našu ljudskost, i da uvijek, koliko god smo u mogućnosti, pomognemo jedni drugima i ne zaboravimo taj osećaj za bližnjeg. Želim vam srećne predstojeće praznike i zahvaljujem vam na povjerenju i pažnji kojih ste me danas udostojili", kazala je Krivokapić.

Krivokapić je nakon zvaničnog otvaranja Diplomatskog bazara obišla štandove i donirala sredstva u vidu kupovine nacionalnih proizvoda.

Portal Analitika