Politika

"Javni interes vide kao partijski i privatni"

Strugar: Aktuelni premijer i njegovi sateliti se smatraju vlasnicma Crne Gore

Komunikolog Miodrag Strugar kazao je kako naziv novog trajekta “Ruka pravde”, ne simbolizuje evropsku Crnu Goru i pomorsku tradiciju Boke već otkriva nedostatak kreativnosti aktuelnog premijera i njegovih satelita uoči parlamentarnih izbora.

Strugar: Aktuelni premijer i njegovi sateliti se smatraju vlasnicma Crne Gore Foto: PR Centar
Portal AnalitikaIzvor

„Oni očigledno ne poznaju pomorsku tradiciju Boke ili smatraju da nije vrijedna, pa zbog toga nijesu dali nijedno ime iz te bogate tradicije novom trajektu. Ili im se možda ne sviđaju toponimi bokeljski, pa i odatle da crpe svoju kreativnost“, rekao je Strugar za Gradsku TV. 

U stvari, dodaje on, oni pokazuju odsustvo kreativnosti, odsustvo, prije svega pristojnosti, etike, odsustvo razuma i pokazuju, ističe Strugar, da se smatraju vlasnicima Crne Gore. 

„Njihova pamet očigledno ne dopire do demagoških fraza i predizbornih slogana jer koristeći svoju moć da daju predizborni slogan za ime trajektu, i to sada desetak dana prije izbora, oni ustvari pokazuju kako smatraju i kako posmatraju javni interes, te da ga očigledno vide kao partijski i privatni“, zaključio je Strugar.

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
p pelle_neregistrovani
04.06.2023. 22:09

TRAJEKT ZVANI ,,RUKA PRAVDE,, TO SAMO MOZE IMBECIL DA IZMISLI IME ZA LAMINU STARU. ČUDI ME DA NIJE TO DRITAN NAZVAO ,,TEMELJNI UGOVOR,,JER JE TO NAPLATIO DEBELO OD SPC I VUČIĆA. MAOGAO JE I ,,KONTEJNER CIGARA,,ILI ,,RADE MILOŠEVIĆ,, ILI IZ VELIKE LJUBAVI PREMA SVOM MINISTRU,,ADŽIĆ,, BOJ8M SE SAMO DA NE BUDE NA KRAJU DA JE SAM SEBE IZMALERISAO SA TIM IMENOM I ZAVRSI TAMO GDJE I TREBA.😇😪

8
1
l lillica_neregistrovani
04.06.2023. 22:01

NAJVEĆI NEPRIJATELJ CRNOGORSKOG NARODA I DRZAVE JE DRITAN. SHVATATE LI LJYDI DA NIKO VISE ZLA NIJE NANIO CG OD NJEGA DO DANAS. OTEO SVO BOGASTVO CRKVENO JEDNOM NARODU I POKLONIO DRUGOM KOJEM NE PRIPADA. ZA TO NAPLATIO VELIKE PARE I SADA TROSKARI PO MALO KUPUJUCI SA SVOJIM ORTACIMA SA KOSOVA I IZ ALBANIJE PO CG. ADA MU DOBRO PALA ZA OKO. UZEO BARBANU,SADA CE KUCICE PA ZATIM I HOTEL. ODAKLE NOVAC ZA SVE TO I ZA KLINIKU BRATU I DRUGU STO PRAVI SEZTRI,JASNO JE DA SU PARE OD SPC I PORFIRIJA.😱😱😱

7
1
O Ogavno_neregistrovani
04.06.2023. 21:49

"ruka pravde", ne samo da zvuči sablasno, morbidno, nego poručuje tu morbidnost potencijalnim putnicima kao da moraju proći, ne tek tako od obale na drugu, nego prvo kroz nekakvo satansko "čistilište". To je bolesno. Idiotski. Suludo. A tek sprdnja s okađivanjem i nametanjem putnicima "šmeka" avetluka.

8
0
L Liberal_neregistrovani
04.06.2023. 20:08

"Komunikolog Miodrag Strugar kazao je kako naziv novog trajekta “Ruka pravde”, ne simbolizuje evropsku Crnu Goru i pomorsku tradiciju Boke već otkriva nedostatak kreativnosti aktuelnog premijera i njegovih satelita uoči parlamentarnih izbora." Ja bih bio još iskreniji i rekao da naziv trajekta simbolizira glupost i budalaštinu u kojoj se trenutno nalazimo.

13
0
L Lisija_neregistrovani
04.06.2023. 18:36

Nece jos dugo biti to dritanga. Uskoro ce Spajic da ga skrajne i ustolici sebe

19
1
d drkajlo_neregistrovani
04.06.2023. 17:27

Ruka pravde, nego sta. Simija misli da je popila svu pamet ovoga svijeta, narcisoidni mlatimudan.

25
3
C Crnogorac_neregistrovani
04.06.2023. 17:26

Gospodin Strugar!

41
4
B Bizmark_neregistrovani
04.06.2023. 17:25

Citiram Milojka: ,,Ti neproduktivni troškovi su eufemizam za bahaćenje i korupciju, zbog koje je naš javni dug 4 milijarde eura = 20 godina x 200 miliona eura." Laž na laž, samo on nas je za 8 mjeseci zadužio 750 000 000€!

40
1