TV / Film

Objavljen tizer za drugi dio filma

Stiže novi "Akvamen": Džejson Momoa brani Atlantidu

Objavljen je tizer za drugi dio filma "Akvamen" - "Izgubljeno kraljevstvo" prije nego što čitav trejler bude objavljen u četvrtak, saopšteno je iz Varner Brosa. A iz te kompanije konačno je potvrđeno i da je Amber Herd među glumačkom ekipom u novoj priči o kralju Atlantide.

Stiže novi "Akvamen": Džejson Momoa brani Atlantidu Foto: IMDb
Portal AnalitikaIzvor

Bilo je pitanja u vezi sa ulogom Amber Herd u filmu nakon njenog sudskog spora s bivšim mužem Džonijem Depom, ali studio Varner Bros je konačno otkrio da je ona definitivno uključena u film.

"Pošto nije uspio da pobijedi Akvamena prvi put, Crna Manta, još uvijek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće se zaustaviti ni pred čim da uništi Akvamena jednom zauvijek. Ovoga puta Crna Manta je strašnija nego ikada ranije, posjeduje moć mitskog Crnog trozubca, koji oslobađa drevnu i zlonamjernu silu. Da bi ga pobijedio, Akvamen će se obratiti svom zatočenom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopio nevjerovatan savez. Zajedno, moraju da ostave po strani svoje razlike kako bi zaštitili svoje kraljevstvo i spasili Akvamenovu porodicu i svijet od nepovratnog uništenja", navodi se u sinopsisu filma. 

A kako je i poznato, Džejson Momoa ponovo je u ulozi Akvamena/Artura Karija, koji sada balansira između svojih dužnosti kralja Atlantide i oca.

Patrik Vilson je Orm, Akvamenov polubrat i njegov neprijatelj, koji sada mora da postane, nevoljno, saveznik svog brata.

Amber Herd je Mera, kraljica Atlantide i majka prijestolonasljednika, a Jaija Abdul Matin II je Crna Manta, posvećen više nego ikada želji da osveti očevu smrt i uništi Akvamena, njegovu porodicu i Atlantidu.

Nikol Kidman je Atlana, žestoki vođa i majka sa srcem ratnika.

Takođe se ponavljaju uloge Dolfa Lundgrena, kao kralja Nereusa, i Rendala Parka kao dr Stivena Šina.

Premijera filma je, kako je najavljeno, 20. decembra ove godine.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.