Odbojka

Stipendijski ugovori za osam odbojkašica i odbojkaša

Osmoro najperspektivnijih odbojkašica i odbojkaša iz četiri kluba potpisalo je stipendijske ugovore sa Odbojkaškim savezom Crne Gore.

Stipendijski ugovori za osam odbojkašica i odbojkaša Foto: OSCG
Portal AnalitikaIzvor

"Na taj način Savez će, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih, pružiti podršku našim odbojkaškim nadama u razvijanju potencijala i napretku u karijeri", navodi se u saopštenju OSCG. 

Stipendijske ugovores u dobili: Gordana Madžgalj iz Jedinstva, Darja Popović iz Budućnost Volley-a i mlade igračice Morače, Anastasija Bogojević i Lara Jovović, kao i Avram Božović iz Budućnost Volley-a, Rastko Milenković iz Budve i članovi Jedinstva Nikola Đurović i Srđan Petrović.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković, danas je potpisao ugovore sa šestoro naših mladih stipendista, dok će Lara Jovović i Rastko Milenković zbog obaveza sa reprezentacijom, odnosno školom, naknadno potpisati svoje ugovore.

„Zahvalila bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih na ovoj stipendiji, kao i svom klubu i saigračicama na stvorenim uslovima za dobar rad. Velika je čast dobiti ovu stipendiju i biti među osam najperspektivnijih u državi. Za mene je ova stipendija veliki podstrek za dalji trud i rad, ali ujedno i velika odgovornost. Nadam se da ću u budućnosti opravdati očekivanja“, kazala je Darja Popović, članica Budućnost volley-a.

Stipendija je značajna i za Srđana Petrovića iz bjelopoljskog Jedinstva. 

„Zadovoljstvo je dobiti ovu stipendiju i biti međunajboljima. Ovom prilikom bih se zahvalio Odbojkaškom savezu, Ministarstvu sporta i mladih i naravno mom klubu, treneru i saigračima. Ovo je za mene od velikog značaja i samo će biti dodatni motiv za dalji rad i napredak“, izjavio je Srđan Petrović, mladi odbojkaš bjelopoljskog Jedinstva.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.