Region

Objavili i snimak

Srbija: Mediji prenose detalje o smrti brata BH ministra kojeg su u Beogradu napali huligani

Nakon što je brat ministra FBiH Vojina Mijatovića juče nakon napada huligana stradao u Beogradu, srpski mediji danas prenose niz novih detalja o tom slučaju.

Srbija: Mediji prenose detalje o smrti brata BH ministra kojeg su u Beogradu napali huligani Foto: Nova
Portal AnalitikaIzvor

Najprije, oni izvještavaju kako se mještani naselja Medak, gdje se sve i dogodilo, žale kako im mjesecima probleme stvara grupa maloljetnih huligana.

Đorđe Mijatović navodno je izašao ispred zgrade kako bi porazgovarao sa huliganima, pošto mu se sin požalio da mu je oteta lopta.

No, umjesto toga, huligani su ga napali, a on je kasnije podlegao povredama.

Televizija N1 objavila je i snimak nastao u momentu nasilja nad Mijatovićem, upozoravamo da je on uznemirujuće sadržine.

Samo noć ranije, na istom mjestu, grupa huligana lomila je mobilijar i prijetila jednom čovjeku koji ih je zamolio da to ne rade.

U Beogradu huligani ubili brata federalnog ministra BiH
6
U Beogradu huligani ubili brata federalnog ministra BiH
26.05.2024 22:12

Građanin je slučaj odmah prijavio policiji, koja je izašla na lice mjesta, te sa njima porazgovarala. Nije ih, kako kažu stanari, legitimisala jer su maloljetni.

Srpski ministar policije jutros je kazao kako se "utvrđuju okolnosti smrti i da li je nastupila od posljedica napada".

Iako je više srpskih medija objavilo da je Mijatović tokom napada pao i udario glavom o beton, Dačić je istakao da je stradali "imao i epi-napade i dodatne bolesti, tako da će uzrok smrti utvrditi obdukcija".

Portal Analitika