TV / Film

Premašio očekivanja

“Spider-Man: Across the Spider-Verse“ zaradio 120 miliona dolara tokom uvodnog vikenda

Premijerno prikazan 2. juna, animirani film “Spider-Man: Across the Spider-Verse” čiij su tvorci Žoakim Dos Santos, Kemp Pauers i Dzastin Tompson, zaradio je 120,5 miliona dolara u Americi tokom svog otvaranja, što ga čini drugim najvećim otvaranjem godine iza filma „The Super Mario Bros. Movie” koji je zaradio 146 miliona dolara, prenio je CNN.

“Spider-Man: Across the Spider-Verse“ zaradio 120 miliona dolara tokom uvodnog vikenda Foto: IMDb
Portal AnalitikaIzvor

Film se može pohvaliti najboljim uvodom za ljetnji blokbaster, korak ispred Marvelovog filma „Čuvari galaksije Vol. 3” koji je prikazan u maju, a treći je po veličini vikend otvaranja za bilo koji film „Spider-Man”, naveo je Soni.

Sa trajanjem od 2 sata I 20 minuta, prvi vikend za „Across the Spider-Verse” je premašio očekivanja kada je utrostručio 35 miliona dolara koje je zaradio prvi dio “ Spiderman: Into the Spider-Verse” tokom otvaranja 2018.

Film prati Majlsa Moralesa, koji je katapultiran širom Multiverzuma, gdje se susrijeće sa “Spider Society”, timom ljudi-paukova koji su zaduženi da štite samo postojanje Multiverzuma.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.