Politika

Spajić razgovarao sa predstavnicima Porto Montenegra

Predsjednik Vlade Milojko Spajić, sa ministrom saobraćaja i pomorstva Filipom Radulovićem, sastao se sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i Predragom Lekovićem, direktorom za odnose sa Vladom i upravljanjem imovinom.

Spajić razgovarao sa predstavnicima Porto Montenegra Foto: Vlada Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

„Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra – Synchro“, naveli su iz Vlade.

Razgovaralo se, kako su kazali, i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima.

„Takođe, istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice. Investitor je predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu, što je dobar osnov za rad na unaprjeđenju poslovnog okruženja“, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
c cetinje_neregistrovani
20.11.2023. 18:51

Spajicu prevarantu dje su socijalna davanja i djeciji dodaci vec 5 (pet) dana kasne,a pustiste penzije,bleferu Svetosavski.

0
1