Fudbal

Šok u Francuskoj: PSŽ suspendovao Mesija

Neočekivana vijesti stiže iz Pariza - aktuelni šampion Lige 1, PSŽ, suspendovao je fudbalera Lionela Mesija. Sve se dešava u samom finišu tamošnjeg šampionata.

Šok u Francuskoj: PSŽ suspendovao Mesija Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
Portal AnalitikaIzvor

Mesi je suspendovan nakon krajnje bizarnog razvoja situacije. Suspenzija je uslijedila nakon što je fudbaler bez dozvole kluba otputovao u Saudijsku Arabiju.

Iako je prvobitno objavljeno da je Mesi u ovu zemlju otišao u trenutku kada nije objavljen raspored treninga, čuveni italijanski novinar Fabricio Romano prenio je vijest o suspenziji, pa će Argentinac propustiti naredne dvije utakmice - prvo u gostima protiv Troe, a onda i na Parku prinčeva protiv Ajačoa.

Mediji pišu i da postoji velika vjerovatnoća da Mesi neće više biti u timu francuskog šampiona koji pokušava da odbrani titulu, što je, navodno, posljedica ozbiljno narušenih odnosa između dvije strane. 

Podsjetimo, PSŽ je prošle sedmice donekle zakomplikovao situaciju u Ligi 1, pošto je na Parku prinčeva pretrpio iznenađujuć poraz od Lorijena (1:3). Tako se 'svecima' na tabeli primakao Marsej, koji sada ima pet bodova manje.

Portal Analitika