Politika

Nadaju se da neće biti jedina

SNP o ukidanju presude za pokušaj terorizma: Pravda spora, ali dostižna

Socijalistička narodna partija (SNP) danas je pozdravila odluku Apelacionog suda da ukine prvostepenu presudu u slučaju pokušaja terorizma, navodeći da je to samo dokaz da je pravda spora, ali dostižna.

SNP o ukidanju presude za pokušaj terorizma: Pravda spora, ali dostižna Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

U SNP-u kažu da očekuju da to neće biti jedini slučaj ukidanja protivustavnih i protivzakonitih odluka koje su crnogorski sudovi donosili pod dirigentskom palicom bivšeg režima.

“Naime, Vijeće je ukinulo prvostepenu presudu jer su u postupku počinjene bitne povrede odredaba krivičnog postupka. SNP je i tokom suđenja ukazivala na propuste i greške koje se čine ali to nije pomagalo. Nadamo se da će se u ponovnom postupku pokazati i dokazati da “državnog udara” nije bilo i da će odgovorni za čitavu rašomonijadu biti izvedeni pred lice pravde i kažnjeni oni koji zaista treba da budu kažnjeni”, saopšteno je danas iz SNP-a.

Apelacioni sud ukinuo presudu za pokušaj terorizma, Dikić od danas na slobodi Apelacioni sud ukinuo presudu za pokušaj terorizma, Dikić od danas na slobodi Apelacioni sud ukinuo presudu za pokušaj terorizma, Dikić od danas na slobodi Apelacioni sud ukinuo presudu za pokušaj terorizma, Dikić od danas na slobodi
10
Apelacioni sud ukinuo presudu za pokušaj terorizma, Dikić…
05.02.2021 14:27
Bratislav Dikić pušten na slobodu Bratislav Dikić pušten na slobodu Bratislav Dikić pušten na slobodu Bratislav Dikić pušten na slobodu
1
Bratislav Dikić pušten na slobodu
05.02.2021 15:09

 

Portal Analitika