Politika

Slučaj skrnavljenja Crkve Svetog Nikole u Kotoru

SNP: Na crkvi Svetog Nikole prepoznajemo rukopis onih koji su skrnavili džamije

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje skrnavljenje Crkve Svetog Nikole u Kotoru i poziva nadležne organe da što prije otkriju ko su počinioci ovog nedjela.

SNP: Na crkvi Svetog Nikole prepoznajemo rukopis onih koji su skrnavili džamije Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

"Grad, koji je prepoznat po izraženoj multivjerskoj i multinacionalnoj toleranciji i poštovanju među građanima, ne zaslužuje da u 21. vijeku puni novinske stupce zbog ovakvih nepočinstava neodgovornih pojedinaca.

U ovome prepoznajemo rukopis istih onih ljudi koji su ispisivali grafite na džamijama i poručujemo im da šta god uradili neće uspjeti da ukaljaju dobro ime Kotora, ali ni jednog drugog grada u Crnoj Gori", piše u saopštenju.

 

Demokrate: Ko i za čiji interes, želi da Kotor predstavi onakvim kakav on nikad nije bio Demokrate: Ko i za čiji interes, želi da Kotor predstavi onakvim kakav on nikad nije bio Demokrate: Ko i za čiji interes, želi da Kotor predstavi onakvim kakav on nikad nije bio Demokrate: Ko i za čiji interes, želi da Kotor predstavi onakvim kakav on nikad nije bio
3
Demokrate: Ko i za čiji interes, želi da Kotor predstavi…
23.02.2021 18:08
LP Kotor: Osuđujemo skrnavljenje crkve svetog Nikole LP Kotor: Osuđujemo skrnavljenje crkve svetog Nikole LP Kotor: Osuđujemo skrnavljenje crkve svetog Nikole LP Kotor: Osuđujemo skrnavljenje crkve svetog Nikole
3
LP Kotor: Osuđujemo skrnavljenje crkve svetog Nikole
23.02.2021 14:51

 

Portal Analitika