Politika

SNP: Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije

Vlasti u Srbiji su nekada javno označile Nebojšu Medojevića i kao saradnika ozloglašenog Zemunskog klana, navode iz Socijalističke narodne partije. 

SNP: Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Iako je javnost navikla na plagiranje i neprovjerene informacije koje Medojević svakodnevno plasira ipak je svojom današnjom izjavom otišao predaleko pa smo dužni da mu odgovorimo. Naime, Medojević se drznuo da SNP stavi u isti kontekst sa mafijom i DPS-om a što je najgore od svega i sa ubistvom našeg uvaženog člana Duška Jovanovića", navode iz SNP-a.

Medojević, kako kažu iz SNP-a svoja zavidna znanje o funkcionisanju mafije možda crpi iz perioda dok je radio kao konsultant u nekadašnjem Duvanskom kombinatu Podgorica.

"Gdje su se proizvodile cigarete za šverc cigareta gliserima preko Jadranskog mora od kojeg su se enormno obogatili ljudi iz DPS-a. Medojević je tada uživao u svim privilegijama kao čovjek od povjerenja duvanske mafije. Ta ista mafija je ubila našeg Duška Jovanovića. Vlasti u Srbiji su nekada javno označile Nebojšu Medojevića i kao saradnika ozloglašenog Zemunskog klana. Ne zaboravljamo ni “doprinos” Medojevića i njegovog Pokreta za promjene prilikom izglasavanja Ustava kada je srpski jezik ušao pod grupu “ostali jezici”, što je godinama prije ulaska u DF otvoreno podržavao DPS i Mila Đukanovića, brutalnih verbalnih napada Medojevića na sveštenike Srpske pravoslavne crkve i naše Vladike", navode iz SNP-a. 

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
d duduk_neregistrovani
27.05.2023. 19:57

Beko je pokazao zavidno znanje o mesnim narescima.

9
0
A Afera_Klap_neregistrovani
27.05.2023. 19:06

Medo je fenomenalno informisan kao da mu tajna služba svako jutro dostavlja informacije pa je čak i sam rekao da ima izvor u anb . Na primjer on je u skupstini pred cijelom CG javnošću iznio detalje i imena kriminalaca koji su pljačkali PDV a prisutni tužilac Milivoje zmirkao i zijevao kao krap . Tek nakon godinu pohapsio je one koje je Medo imenovao . Medo je godinu dana ispred tajnih službi sa informacijama i to uglavnom tačnim .

3
10
B Božovićbrano_neregistrovani
27.05.2023. 18:35

Medo je dobro obavijesten(ne volim,prezirem stranog spijuna),njegovi poslodavci iz V.B.doziraju mu saopstenja ne bunite se istina je.

8
1
C CG1_neregistrovani
27.05.2023. 18:18

Bolesni SNP. DPS im je moćna, noćna mora. I kad budu crk.vali misliće na DPS. Svaštočinje, svetosavski otpadak.

24
0
D DukljaPG__neregistrovani
28.05.2023. 00:31

@CG1_neregistrovani I u paklu će ih đavoli mučiti sa emitovanjem saopštenja DPS-a i mahanjem zastavama nezavisne Crne Gore.

3
0
D Diklofenak_Duo_Ba_neregistrovani
27.05.2023. 16:59

Medo je sve u pravu.....

15
2