Politika

SNP: Kotor i Cetinje jednoglasno uz MIlića

Izvor

Opštinski odbor SNP u Kotoru, utvrdio je plan izbornih aktivnosti za predstojeće lokalne izbore u kotorskoj opštini i parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

- Započet je unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za odbornike i poslanike SNP CG i konstatovana spremnost opštinske organizacije SNP Kotor da kroz afirmaciju programskih ciljeva SNP-a i rad na terenu obezbijedi što veću izlaznost i podršku birača, kako bi na ovim izborima bio ostvaren ključni cilj SNP-a, a to je smjena aktuelne vlasti u Crnoj Gori, kao i lokalne vlasti u Kotoru – navodi se u saopštenju.

Na sjednici Opštinskog odbora Cetninja utvrđene su takođe sve aktivnosti koje je potrebno sprovesti u cilju pripreme za sprovođenje predstojećih parlamentarnih izbora.

- Radi postizanja što boljeg rezultata, te da bi se dao doprininos smjeni DPS – SDP vlasti, koja je uništila privredu Crne Gore, a posebno nekad moćna preduzeća Cetinja, vlasti koja je unizila standard građana i vlasti koja nije ispunila obećanja o valorizaciji istorijskih, kulturnih i duhovnih vrijednosti crnogorske Prijestonice- saopšteno je iz opštinskog Odbora SNP Cetinje.

Podršku odlukama GO SNP-a do sada su dali i Opštinski odbori Podgorice, Herceg Novog, Bara, Andrijevice, Plava i Bijelog Polja.

Portal Analitika