Politika

„Novonastali politički igrači na kratke staze“

SNP Evropi sad: Nakon gubitka vlasti odbacili ste Zdravka Krivokapića poput stare krpe

Nije li vas stid što Specijalno državno tužilaštvo istražuje vašeg predsjednika pokreta Milojka Spajića po nekoliko osnova i što je vaš rad Državna revizorska institucija ocijenila sa duplom negativnom ocjenom? Budite jednom brzi da odgovorite na ta pitanja kao što ste spremni da replicirate SNP-u, navode iz te partije...

SNP Evropi sad: Nakon gubitka vlasti odbacili ste Zdravka Krivokapića poput stare krpe Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

„Povodom, već do sada ustaljenih neistinitih tvrdnji novonastalih političkih igrača na kratke stazesa velikim obećanjima, iliti pokreta Evropa sad, želimo da istaknemo sledeće. Naime, ovakav način igre i opstajanja je nama apsolutno stran, ali se trudimo da razumijemo vašu potrebu da za kratak opstanak na političkoj sceni pokusate sto vise da urušite ili javnost obmanete tvrdnjama koje su sve, samo ne istina, kako bi kod naših građana pokušali da otklonite iz sjećanja vrijednosti za koje su se zajedno sa nama borili oduvijek a koje smo uspjeli da sprovedemo u djelo. Vama pak nisu ni bile u planu. Postavlja se pitanje zašto“, navode iz SNP-a.

Kako dodaju, kao eksperti su se isključivo bavili svojim foteljama, prikupljanjem poena po svaku cijenu, ličnim interesima i ako je kako moguće većim zaduživanjem. 

„Uprkos naporima koje svakodnevno ulažete, a na kojima smo vam zahvalni i zaista cijenimo vaš trud da prevaziđete strah i opasnost od partije koja je u “post izbornoj komi”, kako je vi nazivate, savjetujemo vam da ipak pokušate da se bavite kadrom koji vam je nedostatan za pokrivanje situacije u kojoj ste se zadesili i političkom iznenađenošću u kojoj živite, jer ni sami niste vjerovali da neistine mogu postići ovakav uspjeh. Jedino ih možete naći među bivšim DPS-ovcima pokajnicima što i činite. Vidjeli smo vašu snagu u Budvi, Baru, Tivtu, Rožajama i Plužinama gdje niste ni ljude za listu uspjeli da sakupite. Boli vas što SNP diže glas protiv vas jer drugi vam misle isto što i mi ali zbog vlasti u dvije opštine u Crnoj Gori, ćute i ogovaraju vas dok niko ne čuje“, navodi se u saopštenju.

Neodlučnost je, kako dodaju, najveći kradljivac prilika. 

„Obećali ste dosta a o ispunjenosti rečenog imamo priliku da svi svjedočimo. Zapamtili smo dobro sve vaše šarene laže, milijarde iz Japana, milijarde od kripto valuta, stotine miliona za Pljevlja, desetine miliona za Budžet od silnih zakona koje niste bili sposobni ni da predložite Skupštinskim odborima. Niste vi povećali penzije a ni uveli socijalne naknade kojima ste se bez imalo stida hvalili u kampanji već ste se tada žestoko protivili amandmanima partija koje su vas natjerale da ih prihvatite pod prijetnjom neizglasavanja Budžeta.

Onog trenutka kada date sebi za pravo da pišete o „koaliciji SNP-a i DPS-a“, prisjetite se da je ulazak u Vladu koja je formirana glasovima DPS-a, SNP uslovio potpisivanjem Temeljnog ugovora, Zakona o popisu i Zakona o nelegalno stečenoj imovini i svoju riječ je SNP kao i uvijek održao! Sjećamo se dobro kako ste pokazali svoju doslednost kada ste kukavički pobjegli iz Patrijaršije bez potpisanog Temeljnog ugovora i kako ste nakon gubitka vlasti na volšeban način odbacili svog političkog oca Zdravka Krivokapića, poput stare krpe, vašeg nekad voljenog Premijera koji vam je dao vlast koju je i SNP za vas osvojio“, tvrde iz SNP.

Prema njihovim riječima, bježanje od pitanja i odgovornosti je glavna karakteristika Evrope sad,kao što sada bježe od problema koje ste ostavili za sobom, dugova koje ste napravili a pripisujete ih drugim političkim subjektima, obećanja koja ste dali o povećanju zarada i penzija bez ikakvih ostvarivih modela za sprovođenje istih, „nemarnosti za zdravlje građana Crne Gore u vašem mandatu i obezbeđivanjem sredstava za isto, gdje ste akcenat stavili na lične odnose i pokazali maksimalnu nezainteresovanost za zdravstvenu zaštitu građana CG“. 

„Nije li vas stid što Specijalno državno tužilaštvo istražuje vašeg predsjednika pokreta Milojka Spajića po nekoliko osnova i što je vaš rad Državna revizorska institucija ocijenila sa duplom negativnom ocjenom? Budite jednom brzi da odgovorite na ta pitanja kao što ste spremni da replicirate SNP-u. Na kraju ostaje nam samo jedno, da vam poželimo puno sreće u ostvarivanju rečenog, jer je to ono što vam je najpotrebnije sada kada treba u praksi u Podgorici da se bavite realizacijom obećanih čuda, pokažite dosljednost u radukoju do sada niste imali i posljednje ali ne i najmanje važno jeste da javno manje pokazujete strah od „SNP-a bez cenzusa“, jer ipak ste vi na početku političke karijere i ne smijete dozvoliti sebi da već sada stavljate partiju u nezavidan položaj u očima javnosti“, poručuju iz SNP-a. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
g gaga_neregistrovani
07.11.2022. 09:11

SNP Evropa sad , sve gori od gorega! Ovi još žale za Zdravkom!🤣🤣🤣

10
0