Protokol

Skupština nabavila nova transportna vozila

Skupština Crne Gore nabavila je dva nova transportna vozila, čime će u značajnoj mjeri biti smanjena novčana izdvajanja koja su do sada bila opredjeljivana za potrebe iznajmljivanja eksternog transporta za potrebe institucije - saopšteno je iz Skupštine

Skupština nabavila nova transportna vozila Foto: skupstina
Portal AnalitikaIzvor

''Ovom nabavkom, čiji je osnovni cilj racionalizacija troškova, odnosno smanjenje potrebe za iznajmljivanjem vozila za transportne svrhe Skupštine, biće obezbijeđen komforniji i jednostavniji prevoz djece i zaposlenih u okviru programa Demokratske radionice, prevoz poslanika i stranih delegacija, te zaposlenih u skupštinskoj Službi'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju višegodišnji visoki troškovi nametnuli su obavezu da se krene u rješavanje ovog izazova.

''Višegodišnji visoki troškovi transfera, prosječna starost skupštinskih službenih vozila, odnosno loše stanje skupštinskog voznog parka, nametnuli su obavezu da se krene u rješavanje ovog izazova, na funkcionalan način, a na zadovoljstvo zaposlenih i gostiju najviše zakonodavne institucije u zemlji'', zaključuje se u saopštenju.


Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
H HaHaHa_neregistrovani
03.12.2022. 06:53

Ja nevidim ovdje ni jedno transportno vozilo ova su luksuzna vozila skojima će se šetat raspuštena većina o trošku gradjana.

2
0
r roki_dg55_neregistrovani
02.12.2022. 10:38

Bože dragi, kako je Skupština "racionalna i ekonomična" Baš "domaćinski" hahaha...

3
0
R Radivoje_neregistrovani
02.12.2022. 08:46

Cus, za transport djece.

11
0
c cg12__neregistrovani
02.12.2022. 08:44

Baš dobra na skijanje da trknu

11
0