Društvo

Sjutra nastavak ugradnje novih elektronskih brojila u više gradova

Izvor

Nova brojila – Podgorica

Nova elektronska brojila, u utorak 23. oktobra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Trg Božane Vučinić C-12 ulaz 6, 7, 8 i 9

- Trg Božane Vučinić 1, 2, 4, 15, 29

- Vodokršće bb

Nova brojila-Nikšić

Nova elektronska brojila, biće ugrađivana na lokacijama:

- Ulica Alekse Backovića brojevi: 12, 13 i 105 - ulaz 1

Nova brojila-Herceg Novi

Nova elektronska brojila, biće ugrađivana na lokacijama:

- Igalo niz 5 -ulazi 1, 2, 3, 4, 5

- Igalo II Dalmatinske 4, 6, 8, 10, 12, 14, 18

Nova brojila-Ulcinj

Nova elektronska brojila, radnici EPCG ugrađivaće na lokaciji

- Pinješ bb

Nova brojila-Kotor

Nova elektronska brojila, u utorak biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Ćatovića livade bb

- Gabela, Risan

- Gorica

- Pjaca

U toku radova na ugradnji novih brojila, u terminu od 08 do 18 sati, objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem besplatne info linije, na broj 0800 80 785- navodi se u saopštenju EPCG.

Elektrodistribucija Podgorica

- Zbog radova u trafostanici “Blok 30-1”, u utorak 23.oktobra tekuće godine, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica 27.marta i zgrada u kojoj se nalazi trafostanica.

- Zbog radova na remontu trafostanice “Drina Goražde”, istoga dana u terminu od 10 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Galenike u bulevaru “Save Kovačevića” kao I zgrade iza nje.

- Zbog radova na remontu trafostanice “Privredna banka”, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade na uglu ulica “Svetozara Markovića” i “13.jula”.

Elektrodistribucija Bar

Zbog radova u trafostanici “Duškići”, u utorak će u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači sela Duškići.

Elektrodistribucija Nikšić

Zbog radova na dalekovodu Lukovo istoga dana u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Vučja, Granica, Gvozda, Gornje i Donje Gore Ćeranića i Ivanja.

Elektrodistribucija Budva

- Zbog pridruženja potrošača trafo reonima u trafostanici 10 kV “Podmagistralom II”, u u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja uz sljedeće ulice : Vojvođanska, Zmajeva, Podgorička (ispod bulevara) i dio naselja TQ Centra.

- Zbog pridruženja potrošača trafo reonima u trafostanici 10 kV “Sv. Petka II”, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja uz sljedeće ulice: Babilonija, Feronova ulica I dio naselja u blizini Kapele na zaobilaznici.

- Zbog pridruženja potrošača trafo reonima u trafostanici 10 kV “Babin Do II”, u utorak u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Babin Do.

Elektrodistribucija Kolašin

Zbog radova na dalekovodu “Skrbuša”, u utorak u vremenu od 10 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Skrbuše, Mateševa, Bara Kranjskih, Jabuke i Vranještice.

Elektrodistribucija Berane

- Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Andrijevica, u utorak, u terminu od 12 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja opštine Andrijevica.

- Zbog radova na dalekovodu 110 kV Andrijevica-Berane, u terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Selo Vinicka, Rijeka Marsenića i Šekular.

- Zbog revizije i remonta trafostanice 35/10 kV “Berane 3”, godine, u terminu od 12 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa seoskog područja: selo Babino, Zagrađe, Goražde, Dragosava i potrošači sa područja mjesne zajednice Petnjica.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja potrošača električnom energijom sa podgučja grada. U slučaju loših vremenskih prilika radovi će biti odgođeni- saopštili su iz EPCG.

Portal Analitika