Show biz

Igraće vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike

Sjećate li se Kasandre: Dogovara ulogu u nastavku "Južnog vetra"

Koraima Tores, nadaleko poznata kao Kasandra, vratiće se u Srbiju poslije 27 godina i to kao dio serijala "Južni vetar 3", pišu srpski mediji.

Sjećate li se Kasandre: Dogovara ulogu u nastavku "Južnog vetra" Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Latinoamerička glumica, poznata po ulozi u seriji "Kasandra", trebalo bi da u nastavku ovog filma i serije igra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike.

Ovu ulogu je sama Kasandra prizvala kad je nedavno rekla da prati rad Miloša Bikovića i da bi voljela da igra s njim.

„Naravno da sam čula za Bikovića, voljela bih da snimim film sa njim“, rekla je Koraima i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posjetila 1997. godine, kad je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti.

„Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma sretna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cijenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas“, kazala je glumica.

Te njene riječi doprle su do producenata "Južnog vetra", koji su riješili da joj ponude ulogu. Ako pregovori urode plodom, Kasandri će se dvije velike želje - da glumi sa Bikovićem i vrati se u Srbiju - ostvariti već krajem ljeta, kada počinje snimanje trećeg dijela "Južnog vetra", koji će se zvati "Gas do daske".

„Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svjetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvijezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores“, priča izvor blizak produkciji "Južnog vetra" i otkriva detalje uloge koja je namijenjena latinoameričkoj glumici.

„Nakon što je Kasandra izjavila da bi voljela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike. Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smijem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza“, zaključio je.

Portal Analitika