Marketing

Svi kanali otključani na oba TV uređaja šest mjeseci

Šest mjeseci pretplata po 1 euro, na dva TV uređaja u kući!

MTEL je za korisnike satelitske televizije mSAT pripremio novu akciju sa odličnim popustima i ponudom. Bilo gdje da živite u Crnoj Gori, na planini ili u najudaljenijem selu, korisnici odabirom m:SAT paketa sa najbogatijom i najpovoljnijom ponudom TV kanala u narednih 6 mjeseci plaćaju pretplatu od po samo 1€, uz besplatnu montažu i otključane HBO i sve ostale kanale u narednih 6 mjeseci. Sve to korisnici dobijaju i na drugom TV uređaju!

Šest mjeseci pretplata po 1 euro, na dva TV uređaja u kući! Foto: Mtel
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo da u mSAT paketima gledaoci uživaju u 140 TV kanala, od kojih izdavajamo TVCG1, TV Vijesti, TV Prva , TV Pink M , SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih pet Arena Sport HD kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Nakon promotivnog perioda, naplaćivaće se standardne mjesečne pretplate defnisane važećim cjenovnikom.

Novim korisnicima mSAT paketa, biće omogućen pristup svim kanalima - bez posebne aktivacije, osim za HBO paket, za koji je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/. U promociju nije uključen paket Zadruga.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.


Portal Analitika