Crna hronika

Šest maloljetnih lica osumnjičeno za nasilničko ponašanje: Podnijete krivične prijave

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su dvije krivične prijave protiv šest maloljetnih lica zbog nasilničkog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije. 

Ilustracija Foto: pixabay.com
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, u dva odvojena događaja došlo je do fizičkog napada na oštećena maloljetna lica od strane osumnjičenih, zbog čega su procesuirani.

Krivična prijava podnijeta je protiv tri maloljetna lica stara 15 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jedne osobe. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Braće Zlatičanin fizički napali ovo lice zadajući mu više udaraca u predjelu glave i tijela usljed čega je oštećeni zadobio lake tjelesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije. 

Druga krivična prijava podnijeta je protiv još tri maloljetna lica stara 15 i 17 godina koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Blaža Jovanovića fizički napali dva maloljetna lica zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, od kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji.

Krivične prijave su podnijete u redovnom postupku", navode iz Uprave policije. 

Portal Analitika