Odbojka

(VIDEO) Seniori odradili prvi trening

Već u tradicionalnoj bazi u Kolašinu, u hotelu “Bianca”, odbojkaši će trenirati do 16. avgusta, uoči putovanja za Norvešku, kojoj će gostovati na otvaranju kvalifikacija 18. avgusta

(VIDEO) Seniori odradili prvi trening Foto: OSCG
Portal AnalitikaIzvor


Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u Kolašinu, u sklopu priprema za kvalifikacione utakmice na kojima će se boriti za četvrti uzastopni plasman na Euro Volej, saopšteno je iz OSCG.

Već u tradicionalnoj bazi u Kolašinu, u hotelu “Bianca”, odbojkaši će trenirati do 16. avgusta, uoči putovanja za Norvešku, kojoj će gostovati na otvaranju kvalifikacija 18. avgusta.

U Kolašinu su planirane pripremne utakmice sa Sjevernom Makedonijom 27. i 28. jula, kao i 2. i 3. avgusta protiv Mađarske.

Nakon gostovanja Norveškoj, naši odbojkaši će upravo u Kolašinu ugostiti Češku, 24. avgusta, a kvalifikacije će nastaviti u ljeto 2025. godine, u Češkoj 13. avgusta, i 16. ili 17. sa Norveškom u Crnoj Gori.

Osvajači kvalifikacionih grupa plasiraće se na Euro Volej 2026. koji se igra u Bugarskoj, Finskoj, Italiji i Rumuniji, kao i pet najboljih drugoplasiranih selekcija iz sedam grupa.
Portal Analitika