Društvo

Zbog tragičnih dešavanja u Srbiji

Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori

Nijemi pred nasiljem i smrtima koje su se u posljednjih nekoliko dana izdešavale, te svjesni da je za ovo momenat da pokažemo istinsku podršku jedni drugima, tražimo od Vlade Crne Gore da se u Crnoj Gori proglase dani žalosti zbog tragičnih dešavanja u Srbiji, kazao je predsjednik Socijaldemokrata, Damir Šehović. 

Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori Foto: Foto: Gradski portal
Portal AnalitikaIzvor

„Cijenimo da bi to bio kako gest solidarnosti u ovim teškim vremenima, tako i opomena za buduća vremena u kojima ćemo, nadam se, svi zajedno imati više mudrosti i snage da zajedno kreiramo zdravu društvenu atmosferu koja nam je tako nasušno potrebna“, naveo je Šehoivć. 

Ovo je momenat koji, dodaje, zahtijeva okretanje novog lista. 

„Novu društvenu dinamiku čitavog regiona, inovirani pristup problemima mladih i politiku zajedništva. Kad ćemo ako ne sad? U ime Socijaldemokrata Crna Gore još jednom izražavam najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije, uvjeren da će Crna Gora biti istinska podrška našim susjedima, ali i da će i sama, zajedno sa svim našim susjedima, najzad naučiti neke od, nazalost, najtežih lekcija“, zaključuje Šehović. 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
n nina_neregistrovani
05.05.2023. 12:37

Ma nemoj !!! Sto mi imamo sa Srbijom To he tragicno i ne ponovilose ali mi imamo nase a oni njihovo

4
0
P Promašaj_neregistrovani
05.05.2023. 09:58

Neka, bivši ministre, neka...Ti ukinu Građansko obrazovanje, neka ti je na čast!!!

8
1
N Nastavnik_neregistrovani
05.05.2023. 10:11

@Promašaj_neregistrovani Predug je spisak onog što nijesmo uradili da preveniramo! Ovo je samo jedna od stvari.. Važno je, saglasan sam.

8
0
M Marija_neregistrovani
05.05.2023. 09:56

Tako je. Na muci se poznaju junaci. Ovo nije politika. Ovo je pitanje ljudskosti i solidarnosti. Ovo je na pragu naših vrata. Budimo ljudi. Crna Gora je uvijek bila na visini zadatka u ovakvim trenucima.

5
0