Politika

Lider Socijaldemokrata kazao kako ova posjeta govori mnogo o karakteru parlamentarne većine i Vlade

Šehović o posjeti Dodika: Vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović oglasio se povodom medijske najave da će predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik narednih dana doputovati u Crnu Goru.

Šehović o posjeti Dodika: Vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina Foto: SD
Portal AnalitikaIzvor

„Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Milorad Dodik dolazi u Crnu Goru! Nakon čega će se, kako se sam pohvalio, sresti sa premijerom Mađarske i predsjednikom Srbije. Da zatvori krug. Pametnome dosta”, istakao je Šehović. 

Dodik najavio posjetu Crnoj Gori
57
Dodik najavio posjetu Crnoj Gori
25.02.2024 09:20

Prema njegovim riječima, dolazak Dodika pokazatelj je političke dezorjentisanosti i krize sistema vrijednosti crnogorskih vladajućih elita.

„Vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke “mira” i “tolerancije”, koje su mu svojstvene. Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi”, naveo je Šehović.

Ističe kako ova posjeta govori mnogo o karakteru parlamentarne većine i Vlade.

„A još i više govori o “čvrstini” evropske i “pouzdanosti” evroatlanstke orijentacije parlamentarne većine i Vlade, koja inače zavisi od Andrije Mandića”, zaključio je Šehović.

Portal Analitika