Crna hronika

“Izviđajem je obuhvaćen veliki broj lica, a nakon analize dokaza postupajući tužilac će donijeti odluku”

SDT sumnja da su službenici UPC preuzeli i izveli kamion pun cigareta predviđenih za uništenje

Postoji sumnja da su službena lica Uprave prihoda i carina, juče, bez adekvatnih mjera obezbjeđenja predviđenih procedurama za uništenje i u saradnji sa drugim fizičkim i pravnim licima, preuzela i izvela kamion pun cigareta predviđenih za uništenje, kojim se nijesu uputili ka konačnom odredištu – skladištu i fabrici “M construction” u Nikšiću, kao mjestu uništenja, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva. 

SDT sumnja da su službenici UPC preuzeli i izveli kamion pun cigareta predviđenih za uništenje Foto: Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Navode da Specijalno državno tužilaštvo već duže vrijeme, u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem i Agencijom za nacionalnom bezbjednost, preduzima radnje u izviđaju u cilju otkrivanja lanca krijumčarenja cigareta koje su bile predviđene za uništenje.

“Izviđajem je obuhvaćen veliki broj lica, a nakon analize brojnih dosad prikupljenih dokaza i onih čije je prikupljanje u toku, postupajući tužilac će donijeti odluku”, zaključuju iz SDT-a.

 

Milošević: Nisam uhapšen niti priveden, pozivu policije sam se odazvao u svojstvu građanina
18
Milošević: Nisam uhapšen niti priveden, pozivu policije sam…
02.10.2022 12:42
Milošević saslušan, pa pušten
23
Milošević saslušan, pa pušten
02.10.2022 10:20

 

Portal Analitika

Komentari (9)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.