Crna hronika

SDT: Potvrđena optužnica protiv Igora Krstovića i šest osoba

"Vijeće Višeg suda u Podgorici je, rješenjem Kvso br. 9/24, od 17. juna ove godine, potvrdilo optužnicu, Kt-S br.407/23, od 16. maja ove godine, koju je Specijalno državno tužilaštvo podiglo protiv sedam optuženih lica ", ističu u saopštenju iz SDT-a

SDT: Potvrđena optužnica protiv Igora Krstovića i šest osoba Foto: Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu koje je Specijalno državno tužilaštvo, podnijelo protiv Igora Krstovića i još šest osoba, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.

"Vijeće Višeg suda u Podgorici je, rješenjem Kvso br. 9/24, od 17. juna ove godine, potvrdilo optužnicu, Kt-S br.407/23, od 16. maja ove godine, koju je Specijalno državno tužilaštvo podiglo protiv sedam optuženih lica i to: I.K., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, tri krivična djela pranje novca i dva krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, U.D., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", ističu u saopštenju.

Kako dodaju iz SDT-a, optužnica je podnijeta i protiv A.K. za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Takođe i protiv L.V., za krivična djela, stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i pranje novca, A.S., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, B.D., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i S.A., za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i pranje novca", zaključuju iz SDT-a.


Portal Analitika