Fudbal

Odluka Disciplinske komisije FSCG

Savović suspendovan četiri utakmice, kažnjen i novčano

Disciplinska komisija suspendovala je trenera Jezera Miliju Savovića i kaznila ga sa 500 eura zbog vrijeđanja pomoćnog sudije Marjana Paunovića tokom utakmice sa Zetom.

Savović suspendovan četiri utakmice, kažnjen i novčano Foto: sportski portali
Sportski portali Izvor

U taboru Plavljana imali su mnogo toga da zamjere glavnom arbitru Predragu Radovanoviću jer u finišu nije svirao penal za domaći tim nakon igre rukom jednog igrača Zete, a ostala je i dilema je li lopta prešla gol liniju poslije udarca Radunovića.

Savović je tom prilikom bio ogorčen zbog ponašanja sudije Radovanovića.

“Prihvatam sve, ja sam prigovorio energičnije, zbog čega sam dobio žuti karton, ali ne može poslije toga sudija da me vrijeđa i psuje. Ako već psuje, onda treba da istrpi ono što mu se kaže poslije toga. A, da ne pričam o greškama. Vidjeli ste šta se desilo – greška je, u redu, iako smo svi vidjeli penal osim on. Ali – ne možemo da se vrijeđamo. Ako sam ja poznat kao neko ko remeti red na terenu neka me kazne mjesec, dva ili tri. Ali, takvo ponašanje sudije nikako nije u redu. Pod nervozom sam i nema potrebe da pričamo o nečem drugom, čestitam Zeti, a njenom treneru Dostaniću želim dobrodošlicu u crnogorski fudbal”, rekao je Savović.

Portal Analitika