Politika

OIK će nakon toga imati preliminarne rezultate

Šavnik: Ponavljanje glasanja na pet biračkih mjesta 30. oktobra

Postupak izbora odbornika za novi saziv Skupštine opštine Šavnik biće nastavljen u nedjelju, 30. oktobra, kada će biti ponovljeno glasanje na pet biračkih mjesta.

Šavnik: Ponavljanje glasanja na pet biračkih mjesta 30. oktobra Foto: Foto: Luka Đurić/Portal Analitika
rtnkIzvor

Predsjednik opštinske izborne komisije (OIK) Dušan Radanović za Portal RTVNK je kazao da se izbri ponavljaju na biračkom mjestu broj 1. , koje je u zgradi Opštine Šavnik, zatim u selima Komarnica, Mokro, Bijela i Kruševice.

„Na tih pet biračkih mjesta je više od polovine od ukupnog broja upisanih birača na području opštine Šavnik. OIK će nakon toga, ako sve bude proteklo u redu, imati preliminarne rezultate“, rekao je Radanović.

U birački spisak šavničke opštine, koji je zaključen prije ovih lokalnih izbora, upisano je 1.968 glasača, što je u odnosu na lokalne izbore 2018. godine više za 245.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.