Marketing

Sasvim novi Voli na dobro poznatom mjestu

Sasvim novi Voli na dobro poznatom mjestu Foto: Voli
Portal AnalitikaIzvor

Na zadovoljstvo kupaca, danas su ponovo otvorena vrata Voli marketa u Ulici serdara Jola Piletića, u Momišićima.

Nakon temeljnih radova, potrošačima je na raspolaganju potpuno modernizovani objekat, novog koncepta, sa proširenim asortimanom.

"Ovaj market je za nas posebno važan zbog inovacije u vidu elektronskih cijena u cijelom objektu. Ovaj tehnološki iskorak će našim kupcima omogućiti lako uočavanje tačnih cijena proizvoda, što pomaže donošenju odluka o kupovini. Elektronske cijene predstavljaju veliku pogodnost za naše zaposlene kojima će radni proces biti značajno olakšan", saopštili su iz Kompanije.

Uz veliki broj brendova poznatih proizvođača i kvalitetnih proizvoda, Voli market u Momišićima ima i obogaćenu ponudu pekarskih proizvoda, pa će kupci svakodnevno moći da uživaju u tek pečenim, svježim pecivima i hljebovima.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.