Ostalo

Šaranović Mijaču: Jeftina zamjena teza nije ni moj manir, ni nove gradske uprave

Gospodine Mijač, jeftina zamjena teza nikada nije i niti će biti, ni moj manir, ni nove gradske uprave. Kada ste već odlučili da o FK Budućnost, jednom od najvažnijih simbola našeg grada i najvećem fudbalskom kolektivu u zemlji, komuniciramo putem medija, u redu, pristajem, poručio je u reagovanju zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović.

Šaranović Mijaču: Jeftina zamjena teza nije ni moj manir, ni nove gradske uprave Foto: RTCG
Portal AnalitikaIzvor

Njegovo reagovanje prenosimo integralno: 

“Imajući u vidu da ste se u svom saopštenju osvrnuli na moj kratak komentar na društvenim mrežama i na riječ “jad”, osjećam potrebu saopštiti sljedeće.

Kako ste to neubjedljivo pokušali sugerisati, riječ “jad” se ni u jednom dijelu nije odnosila na rezultate kluba, jer razumjećete, BUDUĆNOST je nizala uspjehe prije Vas, a ostvarivaće ih i nakon Vas.

Jad je kada grad, koji je vlasnik 99.99 odsto akcija kluba, pristane na onakav aneks ugovora koji je na Vašu korist, a štetu osnivača, potpisan tokom prošle godine.

Jad je kada se takvim aneksom ugovora Vama omogući da umjesto dotadašnjih obaveznih godišnjih 1.2 miliona uloga u klub, u isto računaju i prihodi od transfera, marketinga i UEFA-a, a sva eventualna dobit pripada Vama, kao sponzoru.

Jad je kada se grad kao osnivač i vlasnik kluba dobrovoljno odrekne prava bilo kakvig suštinskog odlučivanja i sva prava i moć odlučivanja u Klubu prepusti Vama.

Jad je kada ste Vi u slučaju jednostranog raskida ugovora jedino dužni da izmirujete svoje obaveze sljedećih 120 dana, a za razliku od Vas, da je to učinio grad, iz gradskog budžeta bi se Vama moralo isplatiti po “sitnih” 100.000 eura za svaki mjesec od dana zaključenja ugovora.

I u konačnom, da budem do kraja korektan, smatram nedovoljno ozbiljnim jednostrani raskid ugovora sa Vaše strane, a da prethodno novu gradsku upravu ne upoznate o takvoj namjeri, koliko god Vam ona politički ne odgovarala.

To možda i ne čudi, s obzirom na servilnost prethodne gradske uprave prema Vama, ali znajte, dok Vam želimo svu sreću u daljem životu, kada je u pitanju FK BUDUĆNOST, ova gradska uprava će služiti samo klubu, nikome drugom.

I ne zamjerite, suprotno prethodnoj gradskoj upravi, nemam pretjeran osjećaj brige za Vaše raspoloženje, ali kao dijete ovog grada, brinuću o interesima našeg kluba, kojem još jednom čestitam šampionsku titulu.

 

Mijač: Ne mogu da pređem preko toga da se Budućnost omalovažava, Šaranović pokušava da minimizira uspjeh
4
Mijač: Ne mogu da pređem preko toga da se Budućnost…
28.05.2023 20:55

 

Portal Analitika

Komentari (15)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
g glupan_neregistrovani
30.05.2023. 13:44

ako uzmemo kao aksiom da su svi poslanici Demonkrata ljigavi, ovaj je jedini koji je i izuzetno neinteligentan, ovi ostali su bistri, mlate to svoje ali bar ne mlqate gluposti a ovaj cim progovori postane viralno. Cuo sam da mu je Bogdanovic branio da se javlja u Skupštini. I ostace poznat po cuvenoj lazi da su u Budvi pred opstinom na njega vadili pistolj, zaboravio glupko da je pored njega bilo jos desetine ljudi i bar 4,5 tv kamera

2
0
K Karadag
30.05.2023. 02:05

saranovicu crni najveci JAD je tebe gledat

4
0
D Don_Drito_Abazone_neregistrovani
29.05.2023. 14:06

Ovaj antipatični štreber se kanda i u fuzbal razumije..

6
0
i iskustvo_neregistrovani
29.05.2023. 12:52

Koje radno iskustvo ima ovaj Šaranović prije ovog posla u Opštini? Meni zbog izjava liči na običnog mudrosera.

9
0
B Bokserski_sudija_neregistrovani
29.05.2023. 11:25

A Šaranoviću, Da$o, jesi li se diga´ poslije onog nakauta od Ivana Vukovića!? Polako, sad će te dočekati "aperkatom" gospodin Mijač. Ako imaš vremena, izvadi ovu maramu iz džepa od sakoa, brzo je postavi, da ti bude mekše!

9
0
B Brat_neregistrovani
29.05.2023. 08:29

Jedini posao ovoj omladini, koji se nigdje nisu profesionalno iskazali i koji dana radnog staza nemaju, sem onog kojeg su stekli baveci se politikom, jeste da dugacko, nasiroko i bjesomucno odgovaraju na razne poruke.... I to je njihov najveci domet u vodjenju drzave. A drzava ode dodjavola

21
0
I ISTINA11_neregistrovani
29.05.2023. 08:10

Odličan odgovor Šaranovića MIjaču, sve u metu !!!!! Jad i čemer je bio sramni ugovor sa Mijačem, sa elementima krivičnog djela, jer ide na štetu Glavnog grada !!!

3
25
Y Yuga_neregistrovani
29.05.2023. 10:28

@ISTINA11_neregistrovani Koju metu??Šaranović je bez iskustva i sa veoma lošim namjerama.Mnogo je propustio u svom razvoju ..to se vidi ..i teško nadoknadivo!

12
0
I ISTINA11_neregistrovani
29.05.2023. 10:52

@Yuga_neregistrovani i ja kažem da je bez iskustva, ali u pohari i lopužanju države i naroda svog, tu je iskustva bez...

6
2
D DžomaDipl_neregistrovani
29.05.2023. 08:08

Dijete svetosavske crkve sa Vračara, Beograd, Rep Srbija…

25
1
C Crnogorac_neregistrovani
29.05.2023. 08:07

Šaranoviću balav si još da bi bio ono što ti mislio o sebe a to je da si ti neka politička sila i jaki štih političar ! Znam da ti ništa neznaš o FK Budućnost i da će pod vašom vlašću doći do veličine FK Zete ! Ostavi se Mijača i zahvali se čovjeku na ulaganju zašto sve što je valjalo i valja morate da uništite sveznajući ! Pogledajte samo kontejnere po Podgorici od kad ste preuzeli vlast ! To ste vi.....

25
1
I ISTINA11_neregistrovani
29.05.2023. 08:25

@Crnogorac_neregistrovani pročitajte ugovor koji je bio potpisan sa Mijačem i sve vam bude jasno, kakva zahvalnost!? Nemojte upraznu priču, botovsku. Godine starosti Šaranovića mogu da budu samo prednost i kompliment, tako ja gledam na termin "balav". Svako dobro želim!

1
21
C Crnogorac_neregistrovani
29.05.2023. 08:39

@ISTINA11_neregistrovani Ti si istina taman tolika da nemaš pojma o ugovoru a ja sam ga pročitao hiljadu puta i čudu se čudio zašto nije raskinuo ugovor kad su došli ovi sveznajući na vlast ! Ti samo misliš da je neko srbijanac i da može da brijeđa i mlati praznu slamu ! Dali ovaj Šaranović da farba fasade po podgorici zajedno sa Rakčevićem i da napravi sve zgrade iste visine ! Ovo je devastacija što je DPS uradio . ,,To mogu samo srbijanci da isprave"

15
0
I ISTINA11_neregistrovani
29.05.2023. 10:09

@Crnogorac_neregistrovani da da, ali znas li što je ođe čudno, što sam ja istinski liberal, da da, podržavalac Slavka Perovića bio, da da onoga što ste vi i vama slični uništili, i njega i taj veliki program, nezavisne i evropske Crne Gore pomirene i progresivne ! Toga se ne stidite, recite jeste, pola vam se prašta onda, to ste uradili da bi Mila diktatora držali 3 decenije na vlast što je poharao cijelu nam domovinu.... Ovi "sveznajući" će da vladaju, ako budu dobri po narod, bilo koje vjere i nacije da su, iskreno dao bih im makar 5 godina da se pokažu, ali 5 godina narednih bez turbulencija i vještačkih podjela...

5
2
S Sarenac_neregistrovani
29.05.2023. 08:04

Saro,radite nesto,od kada ova vecina u drzavi i opstinama-uvali se u fotelje,sve se nesto doisujete ,prepucavate...a nista konkreno,,u korist gradjana ne radite...ne cusmo ni vajani predlog,plan...zakacite krvate,uzdupcite se jedan uz drugoga i ajmo da se veljamo i igramo dzogana(veljh rukovodilaca) ..uzbijite se vise ...da bi imali makar prividan osjecaj da nesto umijete da radite za opste dobro...

20
1