Show biz

#FreeBritney

Sara Džesika Parker jednim tvitom podržala Britni Spirs

Nakon emitovanog dokumentarca "Framing Britney Spears", koji je objavio Njujork Tajms, glumica Sara Džesika Parker pridružila se fanovima koji na internetu zahtijevaju oslobađanje pop zvijezde.

Sara Džesika Parker jednim tvitom podržala Britni Spirs Foto: https://www.businessinsider.com/
nova.rsIzvor

U jednom tvitu, Sara je napisala “Free Britney” – pokret, koji se zalaže za ukidanje starateljstva koje otac Britni Spirs ima nad pjevačicom još od njenog nervnog sloma 2007. godine. 

Džesika Parker je pored toga odgovorila i na jedan od tvitova fanova, koji ju je zamolio da pročita i podijeli tekst jednog američkog medija, u kome je do detalja objašnjeno šta se, u pravnom smislu, dešava sa karijerom i životom pop zvijezde.

Dokumentarac je, inače, izazvao burne reakcije na internetu. Fanovi pjevačice, pored njenog pravnog oslobođenja, zahtijevaju i da se pop zvijezda Džastin Timberlejk izvini Britni Spirs, zbog načina na koji ju je tretirao dok su bili u vezi dvijehiljaditih godina.

U filmu su prikazani momenti i detalji koji su uticali na karijeru pop pjevačice, ali i koji su djelimično doveli do njenog nervnog sloma 2007. godine.

Portal Analitika