Svijet

"Samoubica" porodici ostavio oproštajno pismo, pa započeo novi život u Grčkoj

Italijan koji je porodici ostavio nekoliko oproštajnih poruka u kojima je nagovijestio da će počiniti samoubistvo, a zatim nestao, nakon deset godina pronađen je živ u Grčkoj. 

"Samoubica" porodici ostavio oproštajno pismo, pa započeo novi život u Grčkoj Foto: Shutterstock
Portal AnalitikaIzvor

Njegova sada već bivša supruga nije povjerovala porukama i uz pomoć televizijske emisije koja se bavila potragom za nestalima pronašla ga je u Patri, gdje je započeo novi život.

Adamo Gera bio je prodavac kućnih aparata, a nestao je iz svog doma u Imoli u regionu Emilija-Romanja 7. jula 2013. godine, javlja italijanska novinska agencija Ansa.

“Zdravo, mama i tata, nemam mnogo toga da kažem, ali nažalost uvijek je sve išlo po zlu. A sada je vrijeme da se tome stane na kraj. Pokušaću da uradim dobro, barem ovaj posljednji korak da vam uštedim bol od sahrane”, napisao je sada 55-godišnji muškarac u jednom od pisama, tražeći od roditelja da “pruže ruku (njegovoj supruzi) Rafaeli i djevojkama“.

Sedmicu nakon njegovog nestanka, policija je pronašla njegov automobil u Ankoni na italijanskoj obali Jadrana. Ispostavilo se da je Gera kupio kartu za trajekt do Patre. Tužilaštvo je 2015. godine zaključilo istragu i podržalo hipotezu da je muškarac otišao dobrovoljno, prenosi italijanski portal Italy 24 Press News.

Kada je njegova supruga Rafaela, koja nikada nije vjerovala oproštajnim porukama, prije nekoliko mjeseci podnijela zahtjev za razvod, njen advokat ju je nazvao i rekao joj da joj je muž živ.

Muškarcu je potom ušla u trag ekipa televizijske emisije koja se bavi potragom za nestalim osobama.

“Za mene on nije muškarac i nije otac”, rekla je Rafaela u emisiji.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L Lol_neregistrovani
22.09.2023. 19:31

Tako su se i Srbi izvlačili od Haga... Mrtvi su ko i doktor Dabic, tj Karadžić

17
0