Ostalo

"Kategorično - ne"

Šahovski velemajstor negirao da je koristio seks igračku za varanje na turniru

Američki velemajstor Hans Niman koji je bio dio svađe koja je potresla svijet šaha negirao je da je koristio vibrirajuću seks igračku za varanje na turniru.

Šahovski velemajstor negirao da je koristio seks igračku za varanje na turniru Foto: BBC
Portal AnalitikaIzvor

U septembru 2022. Hans Niman je igrao protiv norveškog velemajstora Magnusa Karlsena u šahovskom Sinkfild kupu u St Luisu, Misuri.

Niman je pobijedio, ali ga je Karlsen optužio za varanje - tvrdnja koja je izazvala veliki pravni spor između njih, navodi BBC.

Par je prošlog mjeseca rešio tužbu od 100 miliona dolara (95 miliona eura).

Niman je u ponedeljak uveče razgovarao sa Pirsom Morganom u njegovoj emisiji “Bez cenzure” o ispitivanju sa kojim se suočio otkako je optužen za varanje.

„Veoma je obeshrabrujuće biti optužen za varanje posle te pobjede“, rekao je on.

Niman je rekao Morganu da vjeruje da mu je prošla godina "ojačala odlučnost" jer je insistirao na tome da nije varao.

Morgan ga je upitao: "Da budemo jasni, u vezi sa konkretnim navodom - da li ste ikada koristili analne perle dok ste igrali šah?"

Dvadesetogodišnjak je odgovorio: „Pa, vaša radoznalost je malo zabrinjavajuća, znate – možda ste lično zainteresovani, ali mogu vam reći da ne, kategorično, ne, naravno da ne.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.