Ružić: Garantujem da u Pariz ne idemo zbog Ajfelove kule, već da ostvarimo san

“Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je Bojana Gojković dobila licencu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Na taj način je dobila ono što je i zaslužila svojim nastupima na poslednjem kvalifikacionom turniru na Tajlandu. Ona svojom rezultatima i sportskim vještinama zaslužuje da bude na najvećoj sportskoj smotri. Ovo je velika stvar za naš boks i sport", kazao je Ružić

Ružić: Garantujem da u Pariz ne idemo zbog Ajfelove kule, već da ostvarimo san Foto: BSCG
Portal AnalitikaIzvor

Trener Bojane Gojković, Nikola Ružić oglasio se povodom pozivnice sada već olimpijske bokserke i kazao je da je Bojana zaslužila da bude na najvećoj sportskoj smotri.

“Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je Bojana Gojković dobila licencu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Na taj način je dobila ono što je i zaslužila svojim nastupima na poslednjem kvalifikacionom turniru na Tajlandu. Ona svojom rezultatima i sportskim vještinama zaslužuje da bude na najvećoj sportskoj smotri. Ovo je velika stvar za naš boks i sport", kazao je Ružić.

On je istakao da Gojković ne ide u Pariz turistički.

"Garantujem svima da u Pariz ne idemo zbog Ajfelove kule, nego idemo da ostvarimo san koji sanjamo dugo godina unazad. Daćemo sve sto mozemo da ostvarimo taj cilj", kazao je trener.

Na kraju zahvalio je Crnogorskom olimpijskom komitetu i Bokserskom savezu Crne Gore.

"Takođe želim da izrazim veliku zahvalnost Crnogorskom olimpijskom komitetu kao i Bokserskom savezu Crne Gore koji su nakon dešavanja na Tajlandu čvrsto stali uz Bojanu, i to je urodilo plodom”.

Bojana Gojković ipak ide na Olimpijske igre
1
Bojana Gojković ipak ide na Olimpijske igre
17.06.2024 12:44


Portal Analitika