Fudbal

Ronaldo: Ne bojimo se Španije!

Izvor

Zvijezda Real Madrida veseli se okršaju sa ‘’Furijom’’ te najavljuje prolazak u finale Eura.

"Napredujemo svakom utakmicom i to je ono najbitnije. U reprezentaciji vlada veliko zajedništvo i to nam puno pomaže. Bilo je naporno stići do ove faze takmičenja, ali u polufinalni duel sa Špancima ulazimo bez straha. Naš je cilj da igramo finale... Zašto ne? Veći je pritisak na njima. Bez obzira što se dogodilo, mislim da zaslužujemo čestitke za ono što smo dosada napravili", rekao je Ronaldo.

Međutim, Ronaldu su trebale dvije utakmice na turniru da dostigne onaj nivo igre koji pruža u dresu "kraljevskog" kluba.

"Što si veća zvijezda, to je veći pritisak na tebi da igraš na visokom nivou svaku utakmicu kako bi skinuo kritičare svrata. No, prihvatam taj dio kao profesionalni fudbaler. Zapravo se uopšte ne obazirem na kritičare. Svakog puta izađem na teren i pokušam da dam sve od sebe", tvrdi Portugalac, koji ni ovog puta nije mogao bez Mesija.

"Čak i Messi ima svoje kritičare. Ne možete zadovoljiti svakoga. Ne ljutim se i nisam frustriran kada me neko kritikuje", poručio je kapiten Portugala.

Portal Analitika