Podgorica

Rok 15. februar: Počela predaja ponuda za zakup poslovnih prostora na Zelenoj pijaci

Zainteresovani ponuđači dužni su dostaviti i dokaz o uplati depozita u iznosu od 300,00 eura na žiro račun Društva

Rok 15. februar: Počela predaja ponuda za zakup poslovnih prostora na Zelenoj pijaci Foto: PG biro
Portal AnalitikaIzvor

Društvo „Tržnice i pijace“ objavilo je danas Javni poziv za davanje u zakup dva poslovna prostora u Tržnom centru “Pobrežje” – Zelena pijaca, prikupljanjem ponuda.

Kako navode iz Glavnog grada, u poslovnom prostoru površine 40m2, koji ima ulaz sa spoljašnje strane objekta, dozvoljeno je obavljanje trgovine, osim prodaje voća, povrća, sira, jaja, prodaja prehrambenih proizvoda i obavljanje uslužne djelatnosti.

Poslovni prostor površine 18,10m² se nalazi u unutrašnjem dijelu objekta, na zelenoj pijaci i namijenjen je za prodaju prehrambenih proizvoda, poljoprivrednu apoteku ili uslužnu djelatnost.

Ponude se, kako ističu, predaju u zatvorenim kovertama, svakog radnog dana od 8 do 14.30 časova, zaključno sa 15. februarom do 10.00 časova, neposrednom predajom na arhivi „Tržnice i pijace“ d.o.o. Podgorica, u Ulici Oktobarske revolucije 124. Otvaranje ponuda je zakazano istog dana u 10.05 h.

Zainteresovani ponuđači dužni su dostaviti i dokaz o uplati depozita u iznosu od 300,00 eura na žiro račun Društva. Prvorangiranom ponuđaču iznos uplaćenog depozita će biti uračunat u mjesečni iznos zakupnine, a ponuđačima koji nijesu uspjeli u postupku po javnom pozivu izvršiće se povraćaj uplaćenog depozita.

Pravo učešća po javnom pozivu, kako naglašavaju, nemaju ponuđači koji imaju neizmirene obaveze po osnovu ugovora o zakupu, prema ovom privrednom društvu, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je ponuđena cijena.

Tekst javnog poziva sa svim potrebnim informacijama objavljen je na na web stranici gradskog preduzeća “Tržnice i pijace”.

Portal Analitika